(Ne)zdravstvo

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
E,kod nas se vise vremena provedes da ti overe recept,dok ti ostali dahcu za vratom i bukvalno ti se okace o ledja,ne bi li tako pre stigli na red-valjda,nego sto provedes kod lekara...

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Baš me interesuje jel se Milica Tomisavljević uspešno oporavila posle one operacije kičme u Nemačkoj pre par meseci? Mnogo je loše izgledala s oni podočnjaci.

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
Citam ovu temu... i ne verujem...
hypno.gif

Jbt, sto mrzim generalizacije bilo kog tipa...
hand.gif

Mada koliko vidim, u Srbiji, u poslednje vreme vlada trend satanizacije kompletne lekarske profesije, kao da u svakoj profesiji nema i prevaranata i ljudi koji taj posao rade iz srca...

Ili smo mi prosto takav narod da pohvalu ne mozes izvuci ni za lek ali kad treba da se popljuje, bilo ko ili bilo sta, puna su nam usta reci...

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Ja lekare prezirem. Sve je pocelo devedeset i neke kada su mog oca koji je imao 45 godina stavili da lezi na gerijatriji. Da bi ga posle 4-5 dana prebacili na pulmologiju ( i prvog dana je bilo mesta) da bi posle 2 dana preminuo. I kako ja da imam poverenje u lekare?

Pre 2 godine dobijem upalu pluca odem kod lekara, temperatura 39,5, znaci jedva sedim u cekaonici. Mislis da su me pozvali preko reda, JOCK. Pregleda me konstatuje upalu pluca da mi lekove koji nisu delovali uopste, inace mi je dao 4 vrste terapije da bi na kraju 5 pogodio koja je. I ja sada da imam poverenja u njih????? Da im dam podrsku? Od 10 ljudi 3 su dobili ocene svojim znanjem ostalih 7 su kupili. Pre cu da capnem nego da se prepustim njima.

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Ja sam privatni ginekolog...Meni se možete prepustiti.

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
I cale i keva su mi lekari...Kazu da su lekari najgori ljudi :dntknw: Ima i doktora koji savesno rade svoj posao,malo ste generalizovali svi...

Negde od 2002 do prosle godine matori je bio generalni direktor....Pricao mi je s vremena na vreme sta se radi sve po zdravstvenim ustanovama :???: Ali opet,umeju ljudi i da preteraju sa tim pricama o njima :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
Hehe,sveti Gine...Fino
Ne znam da li si bio na forumu kada je Wizard otvorio kliniku...e tu negde u isto vreme sam i ja postao ginekolog asistent (NISAM kupio diplomu,pošteno sam je ukrao)

Propustio sam te momente... ja mu dodjem beba po forumskom stazu...
YeahRight.gif

Btw, ja ne mogu da mrzim doktorke... meni su one sexy...
drool.gif

Natrag