Član
Učlanjen(a)
07.06.2011
Poruka
120
odlicno ivanjuska. sad cu da se razigram

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
sveze,socne visnje...ludilo:)...sad jos mesidz da nam izabere mjuzu i ima da se usija forum:)))

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pitanje ti je na mestu ako se uzme u obzir moje cesto "masenje" tema :blum3:

Ih, bre, Ivanjuska pa nisam ja kao "ona" Dum pa da mi slava udari u glavu ( udarena sam ja odavno wacko2 ) :D. Mislim da ne smem vise da pominjem Dum :vorred:

Jao, zaboravih da pomenem Deliju, njega je tek udarila slava ili sta li je vec :D
Pa Sendi, na čijoj si ti strani? :lol:
Samo sam malo navratila da ''provirim'' šta radite...Nažalost, nemam vremena da vam ''laskam'', kao što inače radim...:lol:
Ne dozvoli da te ona Ivanjuška uzme pod svoje...:lol:

(ne mogu da te kontaktiram, ne znam šta se dešava)

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Meno samo za tebe

TUBORGLEMON.png

ovo iskljucivo iz zdravstvenih razloga,zbog vitamina C.

Sendi,znam ja da si ti fina,samo si dozvolila da te oni namazani malkice iskvare.

Volpe,pazi na isijalgiju dok igras,opasnoje to.

Pa ne mogu da verujem,Nado,tebi radi Haragej,AJmo masteri tutanj,nemoj i ovog mog novog druga da mi uplasite,(ne bi vam bilo prvi put).:D
Sigurno vam nema vasih zlatnih decaka,pa da malo ovde prekratite vreme dok se oni vrate iz skitnje.:roll:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Meno samo za tebe

TUBORGLEMON.png

ovo iskljucivo iz zdravstvenih razloga,zbog vitamina C.

Sendi,znam ja da si ti fina,samo si dozvolila da te oni namazani malkice iskvare.

Volpe,pazi na isijalgiju dok igras,opasnoje to.
Tom pivu je garant, prošao rok...Meno, nemoj da nasedneš...Opasna je ova Ivanjuška...Ona se samo pravi....:lol:

Jao, Dum, pa zavaravam trag, na tajnom sam zadatku, moram malo i ovde da privirim a ti me razotkrivas :thinking:

Ako, ako...Ja sad moram da idem...A ti mi sutra sve ispričaj...Želim biti u toku...Da znam gde da se nastavim....Znaš kako je meni tužno, kad' sam dezinformisana...:lol:

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
uzecu usput tuborg:))

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
ee sta su ti masteri..to namazano,prevrtljivo,nasrtljivo:)))))...kao cunami da je prosao..hehehhe..evo i pivo sam u letu popila.heeeeeeeeeeeee..svi se razbezali..cak se i muzika ugasila sama:roll:

Natrag