Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
I sad recite da sam džaba rekla da je on moj idol.

i još

A što je zakletva dobra:yea: ,onaj deo da ćemo se gledati u oči ,pa sa daskom.:lol:

Stvarno si se nesebično potrudio,i slobodno mogu da kažem u ime svih nas iz...msm,NEMASTERA,HVALA TI STARI.::)

Poslednja izmena od urednika:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ivanjuška sunce moje, ponesi ''zlatnike'' i svrati na kaficu kod nas na Master temu...Sad odoh da pristavim...kaficu...

E da, ponesi i ''zakletvu'', valjaće ti da učiš, dok čekaš da provri voda...:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Upravo sam bila tamo i mogu ti reći da si onaj projekat majstorski uradila.Vidi se da imaš iskustva sa zajedničim projektima.:D
Umalo da odem kod vas u derikožsku banku.:dance2:
A tek opis serije,20 rečenica na 100 strana,nikad kraću i tačniju definiciju nisam čula.Idem da potražim smajlića koji skida šešir,ako uopšte ima takav.:hi2:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Da mogu da se pojavim na ovoj temi, a ne mogu, došla bi bar na tu nemaster kaficu i čašicu.:blum3::blum3:
Srce mi je puno tuge:cry: jer preko tanke linije masterizma i nemasterizma nazirem draga lica koja se udaljavaju i nešto mrse:blum3::wink:
al' ne razumem šta. :dntknw:
Sa kim ću podeliti svoje misli, kad ne smem ni da se obratim? Avaj! :lol:

sun-wink.jpg

I Sunce bi da vam pošaljem a ne smem?:blum3:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Draga Mars,s obzirom da si žensko,a od sinoć se uzdržavaš od komentara u ovoj temi,mislim da si postigla svojevrsni rekord.
I onako su mi oni DDT jevci smrsili konce i razbili koncepciju,pa bar da pored Nade vidim neko drago lice ,još kad nosiš Sunce,pa ko bi se ljutio.:)

U to ime da nazdravimo u staklu

50416_97479950750_3138_n.jpg

a za ujutru bi ti mogla da zamesiš one vaše kombinovane lepinje.

Htedoh hvala,ali sam sve ispucala.E jesam rasipnik,a baš me krenulo.

Vidi ti mars,držiš u šteku ,svaka čast.

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ja inače ujutru rano ustajem, ali mi je bilo žao da ne pozdravim Mars...
Mars laku noć...valjda ćemo se jednom uklopiti u ''međusmenu'' :)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Imam zahvalnice!!!

Osećam se kao kapitalista (da ne kažem kapitalac) imam zahvalnice dragi moji!:D:D:D
Hvala Ivanjuška draga! Jeste da sam prirodno "takva" i da mi uopšte ne treba staklo!:???:
Ipak je zdravlje u pitanju!yes3
Kad ti tako kažeš, ima da mesim!yes3

Hvala ti draga Dum!:D I ja rano ustajem! A kad dođem ovde ponese me vežbanje :dntknw:
pa se odjavljujem iz više puta, a to potraje!wacko2
Lepo spavaj dragayes3

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Imam samo jedno pitanje: Njuška, da li je moguće da nisi uspela da animiraš nijednog nemastera da svrati u temu? :dntknw: Slabo ti to radiš, :mrgreen: Sreća te je Rus napravio statut "firme", da ako te to pokrpi. :blum3: :mrgreen:

Marsovka... :hi: :give_rose:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Imam samo jedno pitanje......Što si ti neki brižan.Da imam hvala,sad bi ti ga nalepila.
I nemoj da širiš dezinformacije.Pojavio se jedan moj saborac,al od vas,čovek ne može da dođe do reči.

Mars,death kaže da se kod vas za unuče,čokanjče,fraklić kaže staklo.Po on se valjda razume u tu termitologiju.

Poslednja izmena od urednika:
Natrag