Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ivanjuška, loša ti je reklama. Moraš nešto da učiniš da bi privukla članove na ovu veoma bitnu ''No No Master temu''...:lol:(Ono Ne Master, ljudima više deluje kao ''Ni slučajno'')
Loše si markentiški nastupila...Ja ti predlažem da svim članovima koji žele da pristupe tvojoj temi, deliš : značke, salvete, sličice, žvake i gumene bombone...:)
Znam, znam, zvuči ''banalno''...Ali šta ćeš, vremena su krizna, od nečeg se mora početi :lol:

Edit: E da, zaboravih da ti kažem da se kod nas za ''staklo'' kaže ''šulić'' :)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Koji saborac ,ako misliš na Mesidža on je tu tek tako, to se ne važi yes3
Jeste moja terminologija je vrlo precizna i tačna, ima tu još nekih naziva ali nije u tome poenta.
Mars je pokušala da ti skrene pažnju da niej zdrav sav ovaj alkohol koji toliko pominješ zadnjih dana :)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Imam samo jedno pitanje......Što si ti neki brižan.Da imam hvala,sad bi ti ga nalepila.
I nemoj da širiš dezinformacije.Pojavio se jedan moj saborac,al od vas,čovek ne može da dođe do reči.

Nemam ni ja zahvalnice trenutno, a i da imam... :blum3: :mrgreen:

Eh, jedan k'o nijedan, bio na minut i otišao, nije to to.:acute:A i taj saborac ti je više master nego svi mi, mislim po brzini napredovanja u broju postova na forumu. yes3 :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Radomire,kakvi su ono ataci na moji bataci???:D

I nisam ja baš taka žemska,pa da turam nos gde mu nije mesto.Napljuvah se ovde mastera,još ovo malo dostojanstva koje imam da izgubim i da se pojavim tamo kod vas,neće da može.

Sad imam veći problem,kako da prolongiram uvećanje postova?
Nemo da ste tako pakosni ,pa da kažete kako to i nije problem za nekog ko je ko riba u vodi u ovom delu foruma.Misli vam čitam!:lol:

Lepo ste pomenuli besherat,da pomenem i angie,mogle bi mi se prikljušiti u ovoj misiji.Moraću da poradim na tome malo ozbiljnije.
Uzeću u obzir i skromne poklone za moje pristalice u vidu kalendara i hemijskih olovaka,ostalo od Nove godine,ihajjjj.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Radomire,kakvi su ono ataci na moji bataci???:D

:lol:

Sad imam veći problem,kako da prolongiram uvećanje postova?
Nemo da ste tako pakosni ,pa da kažete kako to i nije problem za nekog ko je ko riba u vodi u ovom delu foruma.Misli vam čitam!:lol:

yes3 :lol:

Lepo ste pomenuli besherat,da pomenem i angie,mogle bi mi se prikljušiti u ovoj misiji.Moraću da poradim na tome malo ozbiljnije.
Uzeću u obzir i skromne poklone za moje pristalice u vidu kalendara i hemijskih olovaka,ostalo od Nove godine,ihajjjj.

Naša master kampanja za specijalne VIP propusnice za nemastere je ipak "jača" od nekakvih kalendara i jeftinih promo olovaka. yes3 :blum3: :blum3:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
ako misliš na Mesidža on je tu tek tako, to se ne važi yes3

Kad to rece, sve rece. :D
Pitanje je u stvari sta ces ti ovde :???: Koliko vidim ispod tvog nika pise "Master". Da li si citao uvodni post?

A i ovaj Tito se razgalamio. Na dve teme kolo vodi. Udarila mu vlast u glavu pa ne zna vise ni sta radi ni gde radi ... E, sa ovi vandalizmi dalje nece da moze yes3

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Tako je ratni druže,ako si im u brk sve reko.:D
Ja jadna sama i ne zaštićena pa se oni osilili.Hvala ti.:yea:Nemam zahvalnica.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Član 2 Zakona o Masterima Serbianforuma

-Svi Masteri imaju pravo neograničenog kretanja na SF

Član 3 Zakona o Masterima Serbianforuma

-Svim Ne masterima, služi na čast, sama pojava Mastera na Ne Master temi

:lol: :lol: :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Član 2 Zakona o Masterima Serbianforuma

-Svi Masteri imaju pravo neograničenog kretanja na SF

Član 3 Zakona o Masterima Serbianforuma

-Svim Ne masterima, služi na čast, sama pojava Mastera na Ne Master temi

:lol: :lol: :lol:

:lol::lol::lol:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
A i ovaj Tito se razgalamio. Na dve teme kolo vodi. Udarila mu vlast u glavu pa ne zna vise ni sta radi ni gde radi ... E, sa ovi vandalizmi dalje nece da moze yes3

Ma u pravu si Mesidže, osim ovo za vlast, jer je nemam (ne daj bože da mi daju, niste ni svesni šta bih sve napravio)... :lol:

Nego, ima jedan veći problem: Ja dođem ovde, pišem i pišem i kako se odlogujem, eto ti Njuške sa nekim visprenim komentarom koji iz nepoznatih razloga nije smela da postuje preda mnom. :dntknw: :mrgreen:

(zahvalnica nemam, dobijate uveče)... :dance2:

Natrag