Član
- Učlanjen(a)
- 03.01.2011
- Poruka
- 1.820
Ta titula je krvavo zarađena sa 2000 postova
Krvavo ... :???:
kače ti je hteo ne hteo
To cemo da vidimo. yes3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ta titula je krvavo zarađena sa 2000 postova
kače ti je hteo ne hteo
Grešiš tzv prijatelju.Ja ne spikam engleski.
Ništa aklamacija.Prihvatam samo aneks na početku teme.Sve mora da bude transparentno.
Nije da se hvalim ali je moja tema za par sati imala 206 a tvoja za 8 dana 483.Prostom matematikom dolazimo do nekog zaključka.Nemoj samo da kažeš da ste DDT,zaslužni za to.
Ja imam tihu podršku.
Sreća pa se ovde ne računaju postovi,da je drugačije,brzo bi vam se ja pridružila pa bi pljunula na svoj revolucionarni i pravdoljubivi duh.
Divan si PYC.Hvala što razumeš moju borbu.
Jao, čuj nju: ''Divan si PYC'', bla, bla, bla....
Molim vlasnika ovog sajta, da reaguje...''Uredništvo'' je totalno izgubilo na moralu...''Korumpirano je''! Krajnje vreme je nešto da učinite...Kriminalu se mora stati na put...E, tako...:lol:
Eto ti tvoja tema...Neću ni da ''privirm''...
Odoh ja na moju temu,''pošteno zarađenu''....
Eto, kakvo je ovo naše društvo...:lol:
Potpuno sam dirnuta,joj,bolje da preformulišem da ne bi bilo zabune kad navedem njegovo cenjeno ime.Tito nisi ti,ne se sekiraj.
Ovako,
Neki od vas se pitaju kako izgleda neko ko je iznad tih kvazi titula,ko bez obzira na funkciju koja mu je poverena i dalje čvsto stoji na nogama.
Došao je tiho i ušao u legendu.
Divan si PYC.Hvala što razumeš moju borbu.
U temi "poklanjam članu" ću ti ostaviti neku sitnicu u znak zahvalnosti.Ne želim ovde da mi post ne bi bio pretvoren u spam pajoš da mi premeste temu u spam deo.
[ATTENTION]STAF UPOZORENJE Ovde mogu da pišu samo članovi koji nisu master.[/ATTENTION]
I mi trku za konja imamo,pa da .
[ATTENTION]STAF UPOZORENJE Ovde mogu da pišu samo članovi koji nisu master.[/ATTENTION]
Nego dragi moji nemasteri,nas je svakako više,pa javite se ako vam je dosadilo ovo ugnjetavanje od strane...znate već koga.
"Nije da nam je bitno što smo master,bla,bla,bla".Foliranti.
Nego odoh da čitam tamo kod njih,to mi je bar dozvoljeno,gori su od neke pu,pu..daleko bilo sekte!