Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ništa aklamacija.Prihvatam samo aneks na početku teme.Sve mora da bude transparentno.

Nije da se hvalim ali je moja tema za par sati imala 206 a tvoja za 8 dana 483.Prostom matematikom dolazimo do nekog zaključka.Nemoj samo da kažeš da ste DDT,zaslužni za to.:D

Ja imam tihu podršku.
Sreća pa se ovde ne računaju postovi,da je drugačije,brzo bi vam se ja pridružila pa bi pljunula na svoj revolucionarni i pravdoljubivi duh.

URL]

Iiiii, pokazuje se prava pozadina otvaranja ove teme, a to je ono što napisa Dum Dum u Dobro jutro malopre. yes3 :mrgreen:

Aneksa na početku u master temi neće biti, ti si dobila spešl permišn da pišeš, a i dalje se buniš... I gde su ti tvoji postovi na psiholoZiji, sinoć si nešto obećavala... :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Potpuno sam dirnuta,joj,bolje da preformulišem da ne bi bilo zabune kad navedem njegovo cenjeno ime.Tito nisi ti,ne se sekiraj.
Ovako,
Neki od vas se pitaju kako izgleda neko ko je iznad tih kvazi titula,ko bez obzira na funkciju koja mu je poverena i dalje čvsto stoji na nogama.
Došao je tiho i ušao u legendu.
Divan si PYC.Hvala što razumeš moju borbu.
U temi "poklanjam članu" ću ti ostaviti neku sitnicu u znak zahvalnosti.Ne želim ovde da mi post ne bi bio pretvoren u spam pajoš da mi premeste temu u spam deo.:D:D:D

[ATTENTION]STAF UPOZORENJE Ovde mogu da pišu samo članovi koji nisu master.:D:D:D[/ATTENTION]

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775

Jao, čuj nju: ''Divan si PYC'', bla, bla, bla....

Molim vlasnika ovog sajta, da reaguje...''Uredništvo'' je totalno izgubilo na moralu...''Korumpirano je''! Krajnje vreme je nešto da učinite...Kriminalu se mora stati na put...E, tako...:lol:

Eto ti tvoja tema...Neću ni da ''privirm''...
Odoh ja na moju temu,''pošteno zarađenu''....

Eto, kakvo je ovo naše društvo...:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Jao, čuj nju: ''Divan si PYC'', bla, bla, bla....

Molim vlasnika ovog sajta, da reaguje...''Uredništvo'' je totalno izgubilo na moralu...''Korumpirano je''! Krajnje vreme je nešto da učinite...Kriminalu se mora stati na put...E, tako...:lol:

Eto ti tvoja tema...Neću ni da ''privirm''...
Odoh ja na moju temu,''pošteno zarađenu''....

Eto, kakvo je ovo naše društvo...:lol:

Jeste,jel ti krivo.:D

Za ono pošteno zarađeno ti skidam kapu,što jes jes,najbolji je...Stvarno si se napatila oko titule.Vidi se da si još mlađi pripravnik,još ti nisu odstranili savest.A kako ću ja ako ikad dođem dotle,kako li ću pojesti sopstvene reči,pojma nemam.
Zanimljiva ti je serija,samo brate daj malo pikanterije,sve si nešto ufinila.Ja to za tvoje dobro,da se oslobodiš stresa i sve lepo ispričaš.Nije mi za mene.:blum3:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Malo mi je neprijatno da ti se ponovo obratim na ovoj temi...Znaš, malo sam izgubila na karakteru, hoće to sa ''titulom''..:lol: Ali zamisli, kako ćeš ti da izgubiš na ''karakteru'', ako progutaš svoje reči...:lol:

Što se tiče serije...Pa zar ne znaš, koliko sam ja fina...Pa ja to zbog vas samo ponešto ''iznosim''...Neću da dozvolim da se nasekirate...Kako sam samo dobra...Bože, zašto to niko ne vidi?:angel:

Odoh...

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Potpuno sam dirnuta,joj,bolje da preformulišem da ne bi bilo zabune kad navedem njegovo cenjeno ime.Tito nisi ti,ne se sekiraj.
Ovako,
Neki od vas se pitaju kako izgleda neko ko je iznad tih kvazi titula,ko bez obzira na funkciju koja mu je poverena i dalje čvsto stoji na nogama.
Došao je tiho i ušao u legendu.
U temi "poklanjam članu" ću ti ostaviti neku sitnicu u znak zahvalnosti.Ne želim ovde da mi post ne bi bio pretvoren u spam pajoš da mi premeste temu u spam deo.:D:D:D

[ATTENTION]STAF UPOZORENJE Ovde mogu da pišu samo članovi koji nisu master.:D:D:D[/ATTENTION]

[ATTENTION]STAF UPOZORENJE: Poštovana Ivanjuška, još uvek niste postali master, ali ste zato blizu titule: Omiljeni član stafa. :mrgreen: :mrgreen:[/ATTENTION]

:lol: :lol: :lol:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
I mi trku za konja imamo,pa da .

Nego dragi moji nemasteri,nas je svakako više,pa javite se ako vam je dosadilo ovo ugnjetavanje od strane...znate već koga.
"Nije da nam je bitno što smo master,bla,bla,bla".Foliranti.:beee:
Nego odoh da čitam tamo kod njih,to mi je bar dozvoljeno,gori su od neke pu,pu..daleko bilo sekte!

Joj smrzo sam se kada sam ugledao ovu temu. odma ni se digo... pritisak. Posljednji put sam se ovako naježio 27. januara 42. kad me Koča s Igmana poslo u Sarajevo po cigare. I dok sam ja našo otvorenu trafiku pa drugu jer u ovoj nije bilo Ibra, a Koča pušio Ibar, oni se posmrzavali gore na Igmanu na -40. Ja sam se samo dobro naježio... ko sad, jer sam bio niže na -25.

Nemasteri podržavam vas. Vi kao udarna pesnica ste brojno naveći dio naše forumske zajednice. Evo program rada i još ponešto od mene, mora se znat neki red... jelte.

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]„Forumi koji takve, [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]imaju nemastere,
za svoju budućnost, ne treba da brinu!“
[/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]"Nemaster sam tim se dičim,[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]vidi mama na šta ličim"[/FONT]

170CE.jpg

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
E, eto ti Ivanjuška...''PYC je divan, PYC je moj idol''...
Vidi što ti je pripremio ''zakletvu''...
Ja da sam na mestu vlasnika ovog foruma, ja bih ti od danas zaračunavala naknadu za beneficirani staž, za vreme učešća na ovom forumu...Ova ''zakletva'' je veoma zahtevna i iscrpljuje.... :lol:

Edit: žao mi je, ali nemam ''zahvalnicu''...

Poslednja izmena:
Natrag