Član
- Učlanjen(a)
- 03.01.2011
- Poruka
- 1.820
ponovo otkucaj sve taksativno za šta smo u pravu. yes3 :mrgreen:
Pa za sve ste u pravu. Master je "ovo", Master je "ono" i mnogo vise od toga. Sve ste u pravu. Svaka vam cast i zivi bili!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ponovo otkucaj sve taksativno za šta smo u pravu. yes3 :mrgreen:
Pa za sve ste u pravu. Master je "ovo", Master je "ono" i mnogo vise od toga. Sve ste u pravu. Svaka vam cast i zivi bili!
Idem sad u psihologiju da se nalupam odgovora,i dođem do tog mastera,pa da vidite kako Musa dere jarca.Psihologija mi je sigurica.
kad Jovan može 300 postova na dan,što ja ne bi mogla.
Ti bi malo dopa,pa neće da može.
Mesidže, pa nemoj da si na kraj srca, bićeš i ti master jednog dana, i to garantujem pre Njuške, sto posto. yes3 :mrgreen:
Ko uopste kaze da ja hocu taj status :???:
Aklamacijom,deklaracijom,proklamacijom,meni je to isto. Reč,Beč.
Samo se vi tamo širite i grabite ovo malo sunca što ga za sebe prigrabih.
Eto šta titula učini od čoveka,da ne pominjem daleko bilo,ko da ste na mudrijaškim knjigama spavali,pu,pu.
Ti možda nećeš, ali tvoj rapidni napredak u broju postova na forumu kaže drugačije. yes3 :mrgreen:
Cek bre, jel ti to meni pricas da ce da mi "zakace" titulu cak i ako sam protiv? :???:
Eh, pa zar tebi moram da objašnjavam šta je provokacija? :blum3: Ccc... Mada, ljudi se izgleda ozbiljno primili pa se klone teme (a možda je to i zato što je ovaj spam deo bogu iza nogu)... :dntknw:
Ništa aklamacija.Prihvatam samo aneks na početku teme.Sve mora da bude transparentno.
Nije da se hvalim ali je moja tema za par sati imala 206 a tvoja za 8 dana 483.Prostom matematikom dolazimo do nekog zaključka.Nemoj samo da kažeš da ste DDT,zaslužni za to.
Ja imam tihu podršku.
Sreća pa se ovde ne računaju postovi,da je drugačije,brzo bi vam se ja pridružila pa bi pljunula na svoj revolucionarni i pravdoljubivi duh.