Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
:vorred:nije dum,neeemoj tako:)...mislim da je covek jednostavno osetio dobre vibracije..pa ga sam put naveo...heeee;)

Sumnjivi ste vi meni Ne Masteri, delujete mi kao dobro organizovana banda...uh pardon...organizovana ekipa...:lol:

Hoćeš molim te da m preneseš, da ako bude želeo da nas poseti tamo na onoj našoj VIP Master temi, da ponese koji zlatnik da mu se nađe...:angel:

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
pa kazem ja,nema zurke bez vas mastera;)....ali nekako bez ukrstanja s nama ne masterima bili bi jako jednolicni...ovde je kao klubska atmosvera..svako moze da malo proviri,ponekad neobavezno sedne za sank. ...a kod vas je vise sastancenje,debate...kongres sala..heeeeeeeee

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
pa kazem ja,nema zurke bez vas mastera;)....ali nekako bez ukrstanja s nama ne masterima bili bi jako jednolicni...ovde je kao klubska atmosvera..svako moze da malo proviri,ponekad neobavezno sedne za sank. ...a kod vas je vise sastancenje,debate...kongres sala..heeeeeeeee
Pa naravno Mena...Kako misliš da održavamo našu DeriDeri banku, ako ne sastančimo...:lol:
Hajde priznaj, jedva čekaš da nam se pridružiš u tim ''sastančenjima''...Ne moraš na glas to da kažeš, evo meni možeš da šapneš, a ja nikome neću reći...:angel:

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
a neee...nisam ja ambiciozna,tako da nema od mene nista..:)ja sam vise za sporedne radnjeyes3...operativa neka moze...spoljni igrac..iz senke;)heeeeeeee..a tek banka...ne znam ni sta vam je to tu...heheheh

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
ne mora ni da pocinje...ekonomija,najsuvoparnija na svetu naukawacko2....iako svi oko mene su u bankarstvu,tako da mi se kosa dize kad cujem samo b slovo:blum3:...samo vi tamo polemisite,ekonomisite na vasem reonu...heeee...a ovde svratite da se opustite;)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
5
šta bih vam piso? imam svašta da kažem ali mi post podleže cenzuri moderatora pa dok ne ode, pa dok se ne vrati......izgubim nekako nit.
ima li nade da mi se ukine ova restrikcija kod spamovanja?

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Pozdrav svima (ne)masterima. :hi: :mrgreen:

E, vidi se šta je nemaster neiskustvo, recimo ova nemasterka Mena ne zna da treba povremeno da isprazni sanduče ne bi li joj stigle nove poruke. :mrgreen:

Natrag