Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Vi ste nam veleprodavac, a mi maloprodavci moramo ovcama, pardon uvaženim forumašima, da uvalimo to smeće, pardon, visoko-kvalitetnu robu. :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Prodajem ne baš ispravne pp sandučiće, inače veoma očuvane, u odličnom stanju.

Cena: prava sitnica, samo
3000 dukata.
Davalac oglasa: Teta Dum
Uh,kakav oglas...Ne znam da li ti hoćeš da ''pridobijemo'' kupce ili da ih oteramo...I mnogo ti je jasan oglas...Mora to malo da se ''zakukulji''..
Evo nešto ''nežnije''...:angel:

Prodajemo isprobane i proverene pp sandučiće. O kvalitetu istih, govori veliki broj naših korisnika...

Ukoliko kupite naše pp sandučiće u roku od 5 dana, dobijate ekskluzivan popust, tako da cena pp sandučića sa tim popustom iznosi samo 3.000 zlatnika.

Napomena:Svaka naredna kupovina nakon petog dana uvećava cenu za 1.000 zlatnika, što znači da će konačna cena pp sandučića iznositi 4.000 zlatnika.

Ekskluzivan popust od 1.000 zlatnika važi samo dok traju zalihe...

:D

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Uh,kakav oglas...Ne znam da li ti hoćeš da ''pridobijemo'' kupce ili da ih oteramo...I mnogo ti je jasan oglas...Mora to malo da se ''zakukulji''..
Evo nešto ''nežnije''...:angel:

Prodajemo isprobane i proverene pp sandučiće. O kvalitetu istih, govori veliki broj naših korisnika...

Ukoliko kupite naše pp sandučiće u roku od 5 dana, dobijate ekskluzivan popust, tako da cena pp sandučića sa tim popustom iznosi samo 3.000 zlatnika.

Napomena:Svaka naredna kupovina nakon petog dana uvećava cenu za 1.000 zlatnika, što znači da će konačna cena pp sandučića iznositi 4.000 zlatnika.

Ekskluzivan popust od 1.000 zlatnika važi samo dok traju zalihe...

:D

Zakukuljila si ga maksimalno, nije ni to loše, sad se u stvari ne zna koja je prava cena. :lol: Ajde videćemo da li pali ili ne. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ako pođemo od pretpostavke, da na zalihama nemamo nijedno pp sanduče, onda je jasno da ne znamo šta je prava cena....:lol:

Ma to nije ni bitno, s obzirom na to da prodajemo neispravne sandučiće, nije ni važno imamo li ih ili ne na zalihama, važno je da zlato legne na naš račun (složićeš se s tim, verujem). :lol: A posle nek ulažu žalbe, meni ne smeta. :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Nemoj toliko naglas govoriti da su sandučići neispravni, mogu svašta pomisliti o nama...:angel:

Pa naravno da je najvažnije da zlato legne na račun...Ali po višoj ceni...:mrgreen: :Moramo i mi da mislimo na nas...Mislim dok pokrijemo troškove reklame, pa napor da im ''uvalimo'' te divne sandučiće, itd...:lol:

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
nego zar vama ovde ne nedostaje ivanjuska:(...evo ja jos saljem pesmice,dozivam je,prizivam....a vi niiiista...kao da vam ne fali..smrrrrccc....sve nesto oko sanducica,zlatnika...nije sve u parama,ima nesto i u ljuubavi:vorred:...ni parce torte,cvetic da joj donesete u posetu...heeee

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
5
eto ljudi, pošto sam osuđen da pišem samo po jedan post na dan, cenzura jel, pojma nemam kako bih aktivno učestvovao u diskusijama.

pitanje: može li da mi se ta blokada ukloni? obećavam da neću postavljati svoje slike na kojima sam go i da neću pljuvati po jeleni karleuši. :)

(ovo o JK sam se naravno šalio, naravno da ću je čerečiti kad god mi se ukaže potreba)

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
singer za tu blokadu moras ici u master temu,oni znaju sve odgovore:)nesto ih nema ovde,ne svracaju...ne znam sta im se desava:roll:eto i ja sam ovde nova..inace zivahnije je kad ima nase zemljakinje ivanjuske....odmah krene zeza...ali svi su nesto utihnuli..ili je mozda zatisje pred buru;)..samo ti slobodno se raskomoti,popij nesto...heeee

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
5
fala na piće. nisam ja baš nov ovde ali me dugo nije bilo.
videću da navatam nekog odgovornog. verovatno je to vezano za broj postova ali ako sam već blokiran, kako da onda postavljam.
jel se mota još coisca po forumu da priupitam njega?

Natrag