Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
:lol: :lol: :lol:

Nego... nedostaje mi drugarica Ivanjuška!yes3
Pitam se gde je?:vorred:
Čeka da se skupi veći broj Ne Mastera, pa da krene u akciju...Ali ona još ne zna da su oni ''međusobno konkurentni''....:lol: (pazi, oni se takmiče u broju postova...., šta ti je ambicija...)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
:lol: :lol: :lol:

Nego... nedostaje mi drugarica Ivanjuška!yes3
Pitam se gde je?:vorred:
Čeka da se skupi veći broj Ne Mastera, pa da krene u akciju...Ali ona još ne zna da su oni ''međusobno konkurentni''....:lol: (pazi, oni se takmiče u broju postova...., šta ti je ambicija...)

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
di si ivanjuska breee...evo masteri te kao spominju..a niko ni pesmu da ti pokloni..eeee sta je slava,takmicarstvo,banke,marke,funte,dolari...heeeeee..znaju i slike i hranu da lepo,a tebi niko nista...tako je to izgleda,koga nema,bez njega se mozesmile3....eto ja ti saljem pesmicu kad naletis ovde;)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Mena, pa mislimo mi na Njušku, ali je ona nas izgleda zaboravila.:dntknw::vorred:

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
:)pa kako da vas ne zaboravi kad ste tu u tim masterima kao neka politicka stranka..zatvoreni,bezobzirni..heeeeee...bas gledam,te slicice,kao neki pokloni..nigde je nema;)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
:)pa kako da vas ne zaboravi kad ste tu u tim masterima kao neka politicka stranka..zatvoreni,bezobzirni..heeeeee...bas gledam,te slicice,kao neki pokloni..nigde je nema;)

Šta da se radi, hijerarhija mora da se poštuje, masteri su na forumu nešto kao masoni u životu. yes3 :mrgreen: I oni su nemilosrdni, što bi mi bili blaži... :dntknw: :mrgreen:

Natrag