Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Odjekuje pesma,nego šta.Nego od vas nismo ni imali priliku da pokažemo gde bi to završila ova tema...na otpadu ili bi postala lepljiva!:D

Hvala ti za pesmu,samo... nije to moja sfera interesovanja,znaš ja sam završila svečanu akademiju,pa imam ukusa.:roll::D

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Odjekuje pesma,nego šta.Nego od vas nismo ni imali priliku da pokažemo gde bi to završila ova tema...na otpadu ili bi postala lepljiva!:D

Hvala ti za pesmu,samo... nije to moja sfera interesovanja,znaš ja sam završila svečanu akademiju,pa imam ukusa.:roll::D

Ako, samo nek se ori pesma. :D Mi masteri smo druželjubivi. :D

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
hello masteri i nemasteri:).....vidim ovde razdragano kao i uvek.....;)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Nešto sam razmišljala da baš ovde letujem...Em je džabe, em nikog nema...Nema ko da mi smeta...A opet ćemo lepo zaraditi, jer ćemo deo našeg Master prostora dati u zakup...yes3 :angel:
Nadam se da su ovi Ne Master članovi, gostoljubivi i da će voditi računa o nama. Mislim, nadam se da će nam obezbediti sva tri obroka dnevno, piće itd...Ne, ne treba i ''crnac da nas hladi''...Nema potrebe...Pa nismo mi toliko zahtevni...:angel:

Dominican_Republic_-_nice_beach_02.JPG

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Šta se buniš,uživaš i širiš se ovde,i opet ti ne valja.:)
Za piće i crnca se sama snađi,oskudacija...:D

:D:D:D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ivanjuška...ok za crnca se slažem....Da li to znači da ćemo dobiti, ručak i večeru za ''free''...:lol: Mislim, to nisi pomenula...

p.s..Nema Tita i Deatha, sigurno su otišli da gledaju ''Pesmu Evrovizije''...:lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Dobar si pregovarač...ali ništa od toga.Nema ni lanč paket.Možeš da dobiješ manjerku,čisto da ne jedeš iz ruke...eto,dosta od meneyes3.

Pesma evrovizije,dobro si me podsetila,kako to da zaboravim.:D

Evo ti još jedna pesmica

čisto da ne zaboraviš da ne teče samo med i mleko u životu.Mnogo si se razbaškarila,pa da ne preteraš.:blum3:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Hvala Ivanjuška za divnu pesmu, kojom hoćeš da me uvedeš u svet ''depresije i tuge''... :angel: Ali ti dobro znaš, da mi iz zelenaške DeriDeri banke, ne hajemo za ''emocije''...Ništa nas ne može da ''poremeti''...
Ja ti lepo kažem, dođi kod nas , pa da ovaj ceo prostor damo u zakup, pa da nas Bog vidi.. Ostavi se tih principa...
Ako dođeš, imaćemo lepo iznenađenje za tebe :angel: :angel:

Evo i jedna lepa pesma, koja govori mnogo toga...

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
E jedva nađoh komentare poznatih u onoj temi.:D
Fala ti od poštene žemske.:roll:

U duhu evrovizije,idemo na vedrije teme

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Nema na čemu thnks..
Ta pesma je bila stvarno dobra...Ja inače ne slušam Pesmu Evrovizije, ali mi je ta pesma bila odlična...

Evo ova pesma je meni bila odlična i način izvođenja i sama pevačica je vrlo....

Natrag