Prvi put nisam slušao Google Maps i jedva se izvukao
I danas, kao i svaki put kada vozim, pokrenuta mi je navigacija GMaps. Nažalost, radila je u pozadini, na ekranu sam snimao parametre rada motora u mom automobilu a ton smanjio da bismo na miru razgovarali. Put znam i ja napamet a i automobil. Najčešće se tako vraćam kući sa Liona, auto-putem, Bulevarom Vojvode Putnika i kroz Košutnjak...
Ukratko: Deo Vojvode Putnika je ZATVOREN ka Miloševom konaku. Svi mi "pametni" vozači smo vozili IZA VOĐE, kao guske u magli. Ni znak "Zabranjen saobraćaj" nas nije zaustavio. Trebalo je odmah sa kružnog toka voziti Užičkom ulicom, kako je i @googlemaps savetovao.
Nažalost, popodne je zatvoren deo puta Vojvode Putnika, posle Topčiderske zvezde i morao sam brzo da se odlučim kada sam naišao na barijeru... Krenuo sam za ostalim vozilima iako ne poznajem ovaj kraj. Mislio sam da neko ispred mene poznaje lokalne ulice. Ali, i oni su krenuli za nekim, po inerciji, i vrlo brzo stigli u deo gde su se zaglavili. Srećom, ja sam mogao da se okrenem na vreme i ipak stigao kući bez velike muke. Ovi ispred mene, na poslednjoj slici, ne znam kako su nastavili i kada su se izvukli...
Ipak, moram priznati da smo se svi obrukali. "Vođa" je ignorisao čak znak "Zabranjen saobraćaj" (treća slika ili prva u donjem redu) a ni to nas nije zaustavilo. Verovali smo, kao u Domanovićevoj satiri "Vođa", onome ko je predvodio "ovce"... Ali, svaka škola se plaća. Teško da ću u dogledno vreme voziti a da makar ne slušam GMaps u pozadini, iako nije na ekranu...
U prilogu se vidi da je navigacija vodila putem kojim bismo i izašli, iako smo svi skrenuli desno ispred barijere. Vidi se da sada i GMaps i navigacija TomTom GO Navigation imaju podatak da je put zatvoren i korektno vode posle kružnog toka "Topčiderska zvezda" čuvenom Užičkom ulicom i dalje u Teodora Drajzera, kako sam i stigao kući nakon polukružnog u onoj šumi (četvrta slika)...
Dakle, verovatno je GMaps nekoga loše vodila i dovela u sličnu situaciju, ali se vidi da bi u Beogradu danas dobro obavila svoj posao. Prema tome, kolega
@Dubioza Kolektiv, bez obzira na nedostatak prekršajnih kamera, verujem da ćeš biti zadovoljan i na dalje vođenjem navigacije GMaps. Ja odavno smatram da bolje nema...