Nastanak Adam i Eva

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ja sve što pišem - to činim na osnovu reči Božje i iz reči Božje i po osvedočenju, a ti se moli Bogu pa vidi da li e to slučaj sa tobom.

Nekako vas je previše, čak i ovdje na forumu, koji ovo tvrdite, a nerjetko potpuno suprotno tvrdite. I još tražite da vam netko vjeruje kako vam to Bog svjedoči!? Prestanite se bar s Bogom i Božjom riječi izrugivati.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ja se ne izrugivam - već upravo ti, i ne samo sa rečju, već i sa ljudima.
Jer uzalud reč ako ne pokažeš ljubav i pažnju prema ljudima, i u tome se ogleda istina i onaj ko je sledi, a ljudi to prepoznaju.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ja se ne izrugivam - već upravo ti, i ne samo sa rečju, već i sa ljudima.
Jer uzalud reč ako ne pokažeš ljubav i pažnju prema ljudima, i u tome se ogleda istina i onaj ko je sledi, a ljudi to prepoznaju.

Zašto ti onda ne vjeruješ, na primjer, Laviću? I Lavić tvrdi, jednako kao i ti, da i njemu Bog svjedoči istinu. Nisi li onda i ti isti kao i ja, rugaš se Laviću i rugaš se Božjoj riječi koju ti Lavić donosi?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Svako odgovara za sebe i da li ima istinu i zajednicu sa Bogom, i da li je sekira kod korena drvetu ili smo drvo koje rađa rodove.
Bog je onaj koji sudi, i ne treba gledati na čoveka- već na Boga koji svedoči.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Svako odgovara za sebe i da li ima istinu i zajednicu sa Bogom, i da li je sekira kod korena drvetu ili smo drvo koje rađa rodove.
Bog je onaj koji sudi, i ne treba gledati na čoveka- već na Boga koji svedoči.

Nećeš ti odgovarati samo za sebe, nego i za sve one koje si svojim neistinama zaveo, pripisujući te neistine Bogu.

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Zar si ti Bog!!!??? Zar tvoje riječi nisu ljudske?
Ja sve što pišem - to činim na osnovu reči Božje i iz reči Božje i po osvedočenju, a ti se moli Bogu pa vidi da li e to slučaj sa tobom.

Ne ve ro jatno , pa vas dvojica se morate zakačit i zbog beznačajni stvari , oko sitnica koje nemaju nikakvog značaja o vjeri , ali naj bitnije je dase zakačite . Ima to i svoju dobru stranu , unesete živost , u raspravu .

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Nećeš ti odgovarati samo za sebe, nego i za sve one koje si svojim neistinama zaveo, pripisujući te neistine Bogu.

Ne upravo je suprotno, tvoje laži koje iznosiš protiv vernih ljudi i izvrtanje istine - će odvesti u propast i tebe i sve koji ti poklanjaju svoje poverenje, ako ne odbaciš svoju veličinu i ponizno dođeš Bogu da te on uveri u istinu i obrati da budeš nanovorođeni čovek Božji.
Verujem da ćeš uskoro otvoriti svoje oči - jer će sam Bog objaviti svoju istinu i potvrditi njen integritet.

Ja istinu imam i u njoj živim, a ti se moli Bogu pa vidi gde se nalaziš u odnosu na ovo.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne upravo je suprotno, tvoje laži koje iznosiš protiv vernih ljudi i izvrtanje istine - će odvesti u propast i tebe i sve koji ti poklanjaju svoje poverenje, ako ne odbaciš svoju veličinu i ponizno dođeš Bogu da te on uveri u istinu i obrati da budeš nanovorođeni čovek Božji.

Ti si iznosio neistine, a ne ja. Ti si tvrdio da je Jelena stavljala reference za djela iz kojih je prepisivala, a ja sam ti pokazao da nije. Na koncu, i sam si to morao priznati.

Ja istinu imam i u njoj živim, a ti se moli Bogu pa vidi gde se nalaziš u odnosu na ovo.

Pokazao si da si zastupao neistinu u slučaju "prizemne stvari", kako onda ljude možeš pozivati da ti vjeruju u stvarima koje se tiču njihova spasenja?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ti si iznosio neistine, a ne ja. Ti si tvrdio da je Jelena stavljala reference za djela iz kojih je prepisivala, a ja sam ti pokazao da nije. Na koncu, i sam si to morao priznati.

Laž.
Ja sam napisao da na kraju velike borbe postoje reference - a ne da ih je tu stavila Ellen White.

Pokazao si da si zastupao neistinu u slučaju "prizemne stvari", kako onda ljude možeš pozivati da ti vjeruju u stvarima koje se tiču njihova spasenja?

Ne, ti zastupaš neistine, ja ni jednu neistinu do sada nisam izneo, to je činjenica.

Izvini uredniče, ali na ovakve lažne optužbe i blaćenje ličnosti se mora odgovoriti.
Ja sam uvek za pisanje o temi.

Natrag