Najveća prevara u istoriji čovečanstva???

Član
Učlanjen(a)
24.10.2009
Poruka
434
Ej, sad ako si sadomazo raspoložen ti ga vodi... Ja nešto nisam u tom SM fazonu. Bolje da povedemo prase i jurimo po Delibratskoj peščari... ovaj Marsu.

Član
Učlanjen(a)
23.03.2010
Poruka
160
Ajde da onda bar prase ofarbamo u metalik zelenu boju,dodamo mu jos jedan rep i par nogu,ne kosta mnogo a izgledace uverljivije nego 90% vanzemaljaca u holivudskim filmovima.

Član
Učlanjen(a)
24.10.2009
Poruka
434
Ne može. Moramo prvo da vidimo hoćemo li da farbamo mesec u crveno, ili da pravimo reklamu (za šta sam ja) dodavanjem bele boje , pa tek onda da vidimo ovo za prase. Lično, držim da je dovoljno samo da se pojavimo iz kontejnera. I to bi bio slogan:
"Srbija se po kontejneru poznaje! I mi kontejner za svemir imamo! sa kontejnerima u bolju budućnost!" A na njemu namalamo "Narodna kujna".

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ne može. Moramo prvo da vidimo hoćemo li da farbamo mesec u crveno, ili da pravimo reklamu (za šta sam ja) dodavanjem bele boje , pa tek onda da vidimo ovo za prase. Lično, držim da je dovoljno samo da se pojavimo iz kontejnera. I to bi bio slogan:
"Srbija se po kontejneru poznaje! I mi kontejner za svemir imamo! sa kontejnerima u bolju budućnost!" A na njemu namalamo "Narodna kujna".
Razmislite dobro o sloganu. Nemojte čitav poduhvat zabrljti sloganom. Šta je sa zahrđalom kašikom? Zar ne znate da je Barbarosa prvi put vidio kašiku u Nišu? To mora naći mjesto u tako značajnom događaju!

Član
Učlanjen(a)
23.03.2010
Poruka
160
Pazi ovako,slogan ce zavisiti od toga ko nam bude sponzor,znas ono ko na dodeli oskara,hvala,tati,mami,pepsiju,coca coli,microsoftu...Ne rizikujemo mi svoje zivote da bi tamo reklamirali neke kasike ili Barbarose ili Nis.

Član
Učlanjen(a)
24.10.2009
Poruka
434
Sama igra oko reči koje treba izgovoriti govori koliko je Amstrong bio spontan i koliko je sve bilo režirano. Istorijske parole treba neko i da osmisli. Otišao, skočio par puta i rekao nešto epohalno, pošto je pobo zastavu i u stilu srednjeg veka tu teritoriju označio kao vlasništvo USA. Možda ta tapija, pobodena zastava i vlasništvo govore zašto SSSR nije tamo išao?

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ako mi gore pobodemo kašiku, džaba i njihova zastava i ogledala i sve ostalo! Od tog trenutka Mjesec će biti Srpski!:dance2:

Član
Učlanjen(a)
23.03.2010
Poruka
160
Stanite bre malo ljudi,ako drzava ne bude htela da finansira ovaj naskolosalni projekat onda se ja ne osecam obaveznim da pobadam ni zastavu ni kasike.Sta ako recimo durex bude sponzorisao nas poduhvat?Sta onda da pobodemo?

Član
Učlanjen(a)
24.10.2009
Poruka
434
Koja država? Ovo je čist privatni projekt: rollmilan daje kontejner i gorivo, Jurivaka je za lovu uz sitnu proviziju, šumaddinac prase i lični doprinost, ja kilažu i teoretski pristup uz osmišljavanje lokacije za iskrcavanje. Jedino ako pod državom ne misliš na, recimo, neke koji prave šoping molove ili sade šećernu repu. Mogli bi da sadimo šećernu trsku u delibratskoj pešč... ovaj, mesecu, gde se iskrcavamo. Uostalom, pošto mi živimo na teritoriji koja nije definisana, već je čista Hokingova singulanost crne rupe, velika poput svemira a možda mala kao proton, bitno je da u ovoj izgubljenoj, virtualnoj stvarnosti na virtualnoj teritoriji i pogubljeni u vremenu i prostoru izmedju 16 i 19 veka, dakle u čistoj multidimenzionalnosti pobodemo bilo šta bilo gde i to je uspeh! Nema ovde ništa drugo do da dokažemo da se uz pomoć dobre volje, malo štapa i puno kanapa može otići u tri... svemira i dalje. Ako se hoće i sme. Kako ide ona dečija pesmica; kad se može, kad se sme da vidiš kako se leti? tako nešto...
Dva srbostraunauta traže pogodno mesto za sletanje.

Natrag