U pravu sam što se tiče kašike. Lepo rekoh: nema kašika nema viljiška! Ajd što je malo i svaki izltnik to zaboravi em je se hag uvatio za naš escajg zbog onog "pametnog" kod Minimaksa i podmirnica za Zagreb!Je l jasno što ne mogu viljuške i "zahrđale kašike". Prase ne dolazi u obzir, samo slanina kao hrana. A ako mislite prase kao probnog pilota, lepo vam je rečeno ORKA štiti sitnu i krupnu živinu ali nei Srbe. Mi smo izvan tog konteksta. Jedan srbin je manje značajno biće (šta to beše biće) od kokoške? Kad čoveku pset odgrize nos nige ORKE a kad čovek šutne psa odma robija. Ostavite stoku na miru. Mi smo ti koje niko ne štiti i nikog nije briga šta radimo sa ovim što se bajagi zove život.
Što se tiče teksta na našem modul-kontejneru: nek bude ( bez uvrede što pišem velikim slovima, nego je to zbog loga) "VADITE NAS ODAVLE". To ako ostanemo bez baterija.
Ukoliko ima inženjera (CRasy nek se javi, on je mašinac) neka da nacrt kontejnera, sa sve čučavcem budućeg modula! Teflon i pluta se podrazumevaju.
Jurivaka uzeo na sebe marketing. Ako već zapeo mesec u crveno, sredio stvar sa kinezima. Rollmilan je sa amerima dobar, radi za Nasu, ja i KGB prst u ... marmeladu. I biću ja logistka sa šumadincom u kafani, recimo kod "Šicka". Posada ženska, da ne bi bilo nešto ono ovo, a i žena mi brani da imam devojku, pa kad se čuje ono umesto "Hjustone, imamo prolem" po naški: "Šicko, imamo problem, nestalo nam konca za heklanje"... Kaki Apolo! Kaki montipajton...