Najveća prevara u istoriji čovečanstva???

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
Kad već niko nije bio na mesecu, nešto se mislim da ja nabudžim neku raketlu od kontejnera i obložim je teflonskim tiganjima a unutra plutom za svaku sigurnost.

Teflon iznutra a pluta spolja, spolja da tinja a iznutra da ne zagorimo...:beee:
Od pića, ne špirit nego tzv "samohodka" i opaljuj te tvoje lune sa sve nas dobrovoljni putnici...Od radijacije će nas valjda odbrani salo i alkohol...
Bata Jugina vodimo sa nama, da se ovoga puta i lično uveri, a prateće tehnologije su onoliko napredovale u novije vreme da će sve moći da stane u kontejner...:crazy_pilot:
Što se cepanja tuđih zastava tiče, moram da naglasim "TUĐE NEĆEMO SVOJE NE DAMO!!!"

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
24.10.2009
Poruka
434
Od opreme ništa osim onog što bi bilo slično uslovima iz 6o-tih, dakle:
1. kontejner, koji je već sad ima deblje obloge nego što je bio modul onog vremena, uz dodatke, naravno, sigurnost čoveka na prvom mestu, s tim da dobro dihtuje, trebaće nešto pur pene
2.umesto kompjutera: digitron, neki kineski, koji u sebi ima i sat, da pokazuje vreme u Tokiju, Bankoku, Surdulici kao i ručni sat (na abterije) sa mesečevim menama
3.od savremene tehnologije mobilne telefone i to: jedan na zemlji kao prijemni, jedan izbacimo u orbitu da služi kao satelit i par komada da snimamo događaj i komuniciram (e sad ako je do dometa, mora da vidimo na kom buvljaku da kupimo)
4. nabavka nekoliko boca za ronjenje, čerez kiseonika, jel te
5. od hrane suva slanina, jerdugo traje i čuva kilažu (zbog radijacje)
6. Lansiranje sa najvišeg vrha u Srbiji, pod uslovom da se dogovorimo gde je i šta je to najveći vrh u Srbiji, moguće Avalski toranj
7. naći sponzora, nekog ko bi dobio eksluzivna prava na šoping mol Mun light kao i izgradnju teniskog terena i spa centra
8. e za gorivo, ne znam koliko bi Kolubarski rudnici bili spreni da sponzorišu sa nešto uglja...
9. par kila farbe da možemo napraviti reklamu, ofarbamo mesec u crveno i belo i napišemo coca cola a ako neće ucenimo ih sa onim pepsi.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Od opreme ništa osim onog što bi bilo slično uslovima iz 6o-tih, dakle:
1. kontejner, koji je već sad ima deblje obloge nego što je bio modul onog vremena, uz dodatke, naravno, sigurnost čoveka na prvom mestu, s tim da dobro dihtuje, trebaće nešto pur pene
2.umesto kompjutera: digitron, neki kineski, koji u sebi ima i sat, da pokazuje vreme u Tokiju, Bankoku, Surdulici kao i ručni sat (na abterije) sa mesečevim menama
3.od savremene tehnologije mobilne telefone i to: jedan na zemlji kao prijemni, jedan izbacimo u orbitu da služi kao satelit i par komada da snimamo događaj i komuniciram (e sad ako je do dometa, mora da vidimo na kom buvljaku da kupimo)
4. nabavka nekoliko boca za ronjenje, čerez kiseonika, jel te
5. od hrane suva slanina, jerdugo traje i čuva kilažu (zbog radijacje)
6. Lansiranje sa najvišeg vrha u Srbiji, pod uslovom da se dogovorimo gde je i šta je to najveći vrh u Srbiji, moguće Avalski toranj
7. naći sponzora, nekog ko bi dobio eksluzivna prava na šoping mol Mun light kao i izgradnju teniskog terena i spa centra
8. e za gorivo, ne znam koliko bi Kolubarski rudnici bili spreni da sponzorišu sa nešto uglja...
9. par kila farbe da možemo napraviti reklamu, ofarbamo mesec u crveno i belo i napišemo coca cola a ako neće ucenimo ih sa onim pepsi.
Koliko ja vidim ništa od svega toga, ukoliko ne izbaciš iz programa tačku 6. Nema šanse da se dogovorite koji je vrh najveći u Srbiji! I još jedna sugestija: Mjesec obavezno da ofarbate samo u crveno, - em će biti jednostavnije bojiti, em će biti jeftinije ako je samo u jednoj boji, a što je najvažnije, noću bi sva trava na Zemlji bila crvena!:dance2:

Učlanjen(a)
15.04.2010
Poruka
341
JOŠ PROČITAJ KNJIGU: DAVIDA ICKEA-" NAJVEĆA TAJNA" I SVE ĆE DA TI BUDE JASNO.

USPUT NAJAVLJUJE SE I DOLAZAK PLANETA X ILI NIBIRU ...IMA NEKIH NEJASNIH SNIMKI.

ALI GDJE IMA DIMA IMA I VATRE ...RADI SE O TOME T.J.., TVRDI SE DA SMO POROBLJENI OD STRANE BIĆA IZ 4 DIMENZIJE, TAKOZVANIH REPTOIDA ILI GMAZOVA KOJI SE KROZ VIJEKOVE MJEŠAJU S LJUDIMA DA STVORE RASU KOJA MOŽE DA BORAVI U OBJE DIMENZIJE:

TAKO IMA NEKIH SNIMAKA TIH SHAPESHIFT ALIEN. MOGU UZIMATI OBLIKE LJUDSKE ILI KAKO KAŽU MIJENAJU SE NA STANIČNOJ STRUKTURI. MOŽE DA UZME OBLIK KAKAV ŽELI ,..Novi svjetski poredak

Teorija novog svjetskog poretka označava vjerovanje da neka organizacija (u ovom slučaju iluminati) teži ostvarenju centralizaciji svjetske politike, tj. stvaranju sekularne svjetske vlade. Novi svjetski poredak ima totalitarno uređenje, a njegovi organizatori apsolutnu moć. Neki od konkretnih ciljeva su ukidanje privatnog vlasništva i prava na posjedovanje oružja, svi izbori su kontrolirani od strane Ujedinjenih naroda, Ustav SAD-a zamijenjen Poveljom UN-a, ukidanje kućnog školovanja i uvođenje svjetskog kurikuluma. luminati ovom cilju pristupaju tajno. Njihova metoda dolaska na svjetsku vlast nije vojnim putem ni javnom pobunom, već operiranjem iza kulisa. Iluminati nikad ne istupaju javno; oni rade tajno - infiltriraju svoje članove u visoke položaje vlada moćnih država, koriste se podmićivanjem i ucjenama visokih dužnosnika kako bi oni provodili njihovu volju. To je vladavina nevidljive ruke. Članovima iluminata nije cilj ostvariti svjetsku vladu za vrijeme njihovog života, već postupno obavljati pripreme i voditi svjetsku politiku ka centralizaciji, sa Ujedinjenim narodima kao stožerom svih operacija. Manipulacija medijima ovdje ima glavnu ulogu, kao i postavljanje ključnih ljudi na čelo važnih organizacija. Jedna metoda postizanja njihovih ciljeva je u teoriji zavjere poznata kao problem-reakcija-rješenje.Ilustrirajmo to na primjeru UN-a. Nakon 2.svjetskog rata osnovan je UN kao organizacija koja će osigurati mir u svijetu kroz internacionalnu politiku i « svjetsku policiju». Vjeruje se da su iluminati bili ti koji su potaknuli svjetske ratove (problem). Svjetska populacija je reagirala na te ratove (reakcija) težnjom da se osnuje institucija koja će regulirati ratove. Stoga su iluminati kreirali rješenje, tj. UN. Teoretičari zavjera smatraju Ujedinjene narode institucijom koja će ostvariti novi svjetski poredak. Već poznata činjenica da je David Rockefeller (multimilijarder i ime koje se često povezuje s iluminatima) donirao zemljište za Zgradu UN-a daje povoda raznim nagađanjima. Ujedinjeni narodi su organizacija sa svjetskim utjecajem. Europska unija ima istu svrhu kao i UN: ujediniti europske države pod zajednički Ustav i valutu. Time svaka država ima manje moći koja se sve više sakuplja u rukama elite.

Simbolika

Službeni simbol iluminata bila je danas vrlo poznata piramida, preuzeta od masona. Taj simbol predstavlja piramidu na čijem vrhu se nalazi oko okruženo svjetlosnim zrakama. Već je ranije napomenuto kako je Weishaupt bio fasciniran misterijem Velike Piramide u Gizi. Moderni simbolozi smatraju da je piramida staroegipatski okultni simbol koji predstavlja konvergenciju prema vrhuncu prosvjetljenja. U ovom slučaju taj vrhunac je « oko koje sve vidi», zvano još i « trinacria». Weishaupt je vjerovao da će najinteligentniji čovjek zauzeti mjesto oka i vladati pomoću apsolutne moći i razuma. To je poganski simbol koji je Weishaupt preuzeo je simbolički označava sposobnost njegovog Reda da sve nadzire. Može se zaključiti kako je cjelokupni simbol prosvjetljenja odabran zbog illuminatskih ciljeva da rasprše mit religije i dovedu svjetlo uma i znanosti. Natpis « Novus Ordo Seclorum» na latinskom znači « novi sekularni poredak», što se slaže s iluminatskom idejom sekularne države. Njihova izvorna vjerovanja su zapravo svojevrsna kompilacija učenja raznih mističnih grupa kroz povijest. Iluminati su prihvatili tantričke vježbe za meditaciju koje koriste umu i tijelu. Također su prakticirali metode i koncepte muslimanskog kulta Asasina, kao i one različitih gnostičkih kršćanskih skupina. Iako je prvi i najvažniji cilj iluminata bio svjetska dominacija, oni su imali i druge aspiracije. To su bile transcendentalna iluminacija (oslobađanje uma od svih ovozemaljskih okova), besmrtnost te apsolutno znanje i moć. Da bi to postigli, intenzivno su proučavali stare magijske spise i bavili se metodama astralne projekcije.Da li verujete da su nas pre par hiljada godina porobili Reptili i postavili ovde na Zemlji reptilsko-ljudske hibride sa 50%-50% reptilsko-ljudske genetike da vladaju nad nama? Da oni i danas vladaju Svetom? Da su to bile sve plemićke i kraljevske porodice u istoriji, da se zato kaze da imaju plavu krv, jer im je krv na bazi Bakra, i da su među nama jos od Sumera, preko Rima, pa do današnjeg dana? Zvuči neverovatno? Da li verujete da su stvorili religiju i da stvaraju ratove, da bi manipulirali i lakse kontrolisali "slepo" čovečanstvo po principu "Zavadi pa vladaj"? Da li smo mi samo jedna od planeta u nizu na kojoj oni vadaju u direktnom kontaktu sa Reptilima iz drugih dimenzija? I da li verujete u postojanje "Galakticke federacije svetlosti" koja predstavlja uniju svih svetova u nasoj Galaksiji na kojima vladaju snage dobra tj. svetla, nasuprot Reptilima koji predstavljaju snage mraka i zla, i koje zele da nam pomognu i stite nas od osiljenih reptilskih vladara!? Da li zivimo na planeti gde vlada zlo i mrak? Da li je sve ovo fikcija ili realnost i koliko imate otvoren um da uopste primite sve ove neverovatne podatke?SLJETANJE NA MJESEC JE SAMO JEDNA U NIZU LAŽI I PREVARA...KAD IM PONESTANE LAŽI KOJIMA ĆE DA KONTROLIRAJU POPULACIJU IZMISLIT ĆE I SLJETANJE NA MARS ILI NLO PRED BIJELU KUĆU I RUKOVANJE S E.T.[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=esPQ9ZRH-qU/YOUTUBE]

Član
Učlanjen(a)
24.10.2009
Poruka
434
Jurivaka, mora crvena i bela! To je u pitanju farba za reklamu, a ne bojenje tek onako. Kako mislite da finasiramo let SRSA (Srpske svemirske agencije) čiji je direktor dr. prof. sci. Grunf? Moguće da bih ja ponudio i da se otvori Delta siti, ali se plašim kako bi to morao lovu da čekamo na dodjem ti.
Što se tiče ovih reptila, ima raznih reponja kod nas, samo kriju to ko zmija noge, pa pošto je kod nas to učestala pojava verujem. Verujem ja u svašta. Čak i u to da postoje pametni i dobri ljudi. verujem i u čuda, eto, ja nepismen pa pišem. Što ne bih verovao da čovek može sleteti na mesec i da reptili vladaju svetom (ko što i vladaju: broj guštera i krokodila je veći nego broj ljudi, onog koga je više, po biologiji, njegova je teritorija i vladavina).
očekujem konstruktivne predloge i prijave za SRSA.
Rusi ima da nam daju dozvolu za prelet, pošto hoće da vide raketlu na ugalj. Dojavili mi.

Član
Učlanjen(a)
23.03.2010
Poruka
160
Izvinite sto sa zakasnjenjem dostavljam moje podatke.Visina 188,tezina 96kg,boja kose crna,boja ociju crna.Nisam osudjivan.Nadam se da je ovo dovoljna preporuka za prvog Sumadijca kosmonauta.Nego nesta ja razmisljam,a da mi prvo posaljemo neku zivotinju,sto je sigurno sigurno je.Evo ja sam spreman da se odreknem jednog praseta u korist srpskog kosmickog programa.Mislim to bi bio pun pogodak,ako se vrati zivo i zdravo uci ce u istoriju kao prvo prase na Mesecu, a ako ne bar cemo za utehu imati pecenu svemirsku prasetinu za rucak.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Jurivaka, mora crvena i bela! To je u pitanju farba za reklamu, a ne bojenje tek onako. Kako mislite da finasiramo let SRSA (Srpske svemirske agencije) čiji je direktor dr. prof. sci. Grunf? Moguće da bih ja ponudio i da se otvori Delta siti, ali se plašim kako bi to morao lovu da čekamo na dodjem ti.
Što se tiče ovih reptila, ima raznih reponja kod nas, samo kriju to ko zmija noge, pa pošto je kod nas to učestala pojava verujem. Verujem ja u svašta. Čak i u to da postoje pametni i dobri ljudi. verujem i u čuda, eto, ja nepismen pa pišem. Što ne bih verovao da čovek može sleteti na mesec i da reptili vladaju svetom (ko što i vladaju: broj guštera i krokodila je veći nego broj ljudi, onog koga je više, po biologiji, njegova je teritorija i vladavina).
očekujem konstruktivne predloge i prijave za SRSA.
Rusi ima da nam daju dozvolu za prelet, pošto hoće da vide raketlu na ugalj. Dojavili mi.
Ovako, ALEKSIJE. Pošto se malo razumijem u finansije, evo ja se prijavljujem da obezbijedim sponzore za cijeli projekat, uz dva uslova: Mjesec se mora ofarbati u crveno (to je simbolika, mani se reklama), a drugi uslov je da moja provizija od svih prikupljenih donacija bude 2,764%.
Ostaje još otvoreno pitanje hoćete li se moći dogovoriti oko najvišeg vrha u Srbiji (u što čisto sumnjam), no, ako kojim slučajem uspijete, javi i ja vam od tog trenutka stojim na raspolaganju.
Inače, ne računajte na mene kao putnika. Imam od rođenja konfobiju (to je fobija od kontejnera) ali, ako bi umjesto kontejnera bilo neko adekvatno željezno bure, sa debelim željeznim obručima i otvorom za solundar (da mogu praviti kafu), možda bih i ja krenuo, da lično farbam Mjesec u crveno!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
24.10.2009
Poruka
434
Za Šumadinca: može, a što da šaljemo prase? Odma mene, a prase da se izede, jer kako da ga vratimo dole i ručamo? Još da mi jedno svinjče uzme slavu, idi bre.
Jurivaka, važi i procenat i sve drugo, ali pod onim uslovom da prvo vidimo na koju Srbiju mislimo i srbe? Nešto sam u dilemi za Lužičke Srbe? Dolaze li oni u obzir i imaju li oni neki planinski vrh?

Član
Učlanjen(a)
23.03.2010
Poruka
160
Ha ha Aleksije provalio si me.Ja sam u stvari hteo da posaljem prase pa ako se vrati citavo da ga na licitaciji prodam kao prvo svemirsko prase.Naravno prodao bih prava na snimanje filma o ovom poduhvatu u kome bi glumio Brus Vilis (mene,a ne prase ono bi glumilo samo sebe).Ukoliko se ovaj projekat ostvari finansijske dobiti bice ogromne.Razmisljam,da mi konkurisemo kod Dinkica za one start up kredite?

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Za Šumadinca: može, a što da šaljemo prase? Odma mene, a prase da se izede, jer kako da ga vratimo dole i ručamo? Još da mi jedno svinjče uzme slavu, idi bre.
Jurivaka, važi i procenat i sve drugo, ali pod onim uslovom da prvo vidimo na koju Srbiju mislimo i srbe? Nešto sam u dilemi za Lužičke Srbe? Dolaze li oni u obzir i imaju li oni neki planinski vrh?
ALEKSIJE, bre! Gdje su Srbi tu je i Srbija! Dakle svi srbi svijeta i lužički i japanski i arapski (BTW, čuo sam da je i Bin Laden Srbin! On bi nam mogao pomći oko najvećeg vrha).:dance2:

Natrag