Član
- Učlanjen(a)
- 05.09.2013
- Poruka
- 4.465
Jedno jedino vlastito ime koje je Bog dao ljudima da ga zovu jeste Jehova,a skracenica Jah.Zove mnogim imenima zapisanim u bibliji.
A po vama za vas je umrlo stvorenje.
Ta nauka je potpuna propast, da Bog nista nije sam uradio za coveka po pitanju njegovog spasenja.
U tom slucaju Bog je najveci lazov jer sebe naziva spasiteljem, a sam nista nije ucinio da spasi coveka, vec salje neko stvorenje da odradi posao u njegovo ime, dok se on kukavicki skrivao na nebu.
Kakav je taj vas licni bog.
Lazov, kukavica, pretvarac, otimac tudjih atributa..itd.
Takav bog je sramota, vredan svakog ukora i osude, koji ne zavredjuje postovanje.
Ali, hvala Bogu sto nije tako, vec je sam Bog postao covek u telu, patio, mucio se, i na kraju umro za svoja stvorenja.
Takav Bog je vredan slave.
Amin!
Sve ostalo je obicno lupetanje.
Jehova Bog je jedini Pravi Svemocni Bog.
Svi ostali bogovi su lazni.
Jehova Bog je titulama Boga darovao samo dve osobe. Jedan je Mojsije,a drugi je Isus. i obe titule ce prestati nakon odredjenog roka.
Mojsijeva titula Boga je prestala da vazi kad je Mojsije umro,
A Isusova titula Boga ce prestati oko 2914.
1 Korincanima, glava 15
28 A kad Mu sve pokori, onda će se i sam Sin pokoriti Onom koji Mu sve pokori, da bude Bog sve u svemu.
Dakle Isus je druga po redu Najmocnija u celome Svemiru ,i zato ga svi dobro slusajte.jer on je Bozji Pomazanik i nas Kralj.
Jehova Bog nas je bezbroj puta upozorio da SLUSAMO SINA!!!,zato slusajte Isusa.
Izbacivanjem i pljuvanjem po imenu njegovog Boga,niko ne moze ocekivati milost i odobravanje od Isusa ,sina Davidovog.