Miko bibliya se zove Holy bible,za sada je jedino Sarrdy ima! mozes da proveris na Sarrdy-ev blog adventisti.
Pozdrav.
Faky,
voleo bih da to procitam, ali pored svih nastojanja ne mogu da to pronadjem.
Mozda nisi dao potpun naziv sajta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Miko bibliya se zove Holy bible,za sada je jedino Sarrdy ima! mozes da proveris na Sarrdy-ev blog adventisti.
Pozdrav.
Faky,
voleo bih da to procitam, ali pored svih nastojanja ne mogu da to pronadjem.
Mozda nisi dao potpun naziv sajta?
Pogledajte kom Bogu da se obratimo za ovo:??Kod:http://www.cins.org.rs/?p=13782
Ko će pomoći ovim ljudima?
Ma koji pravi vernik.Pogleda samo kolko ima "pravih"vernika....da ne racunam hriscanske sekte,pa muslimanske sekte,budisticke,hindu itd..
Isus Hrist ,andjeo Bozji nas je ucio da se molimo njegovom Ocu,Jehovi Bogu
:Oce nas koji si na nebesima neka se Sveti ime tvoje.
a ti "pravi"vernici su izbacili to ime iz upotrebe.
Ti "pravi"vernici znaju za imena miliona bogova jedino ne Svete ime Isusovog oca.
I sta mislite ko je osoba o kojoj Stefan govori u delima apostolskim 7 glave
[SUP]30[/SUP] I kad se navrši četrdeset godina, javi mu se u pustinji gore Sinajske anđeo Gospodnji u plamenu ognjenom u kupini.
[SUP]38[/SUP] Ovo je onaj što beše u crkvi u pustinji s anđelom, koji mu govori na gori Sinajskoj, i s ocima našim; koji primi reči žive da ih nama da;
Kako se zove taj andjeo ili andjeo Gospodnji sa kojim je Mojsije razgovarao u plamenom ognju kupine na Sinajskoj gori?
Jel pricao sa andjelom ili sa Svemogucim Bogom Jehovom?ili i sa jednim i sa drugim,mozda je jos onda postojao Posrednik izmedju Boga i ljudi?
Sta mislite?
2.Moj 3:2
CRO Exodus 3:2 Andjeo mu se Jahvin ukaza u rasplamtjeloj vatri iz jednog grma. On se zagleda: grm sav u plamenu, a ipak ne izgara. (Exo 3:2 CRO)
WTT Exodus 3:2 וַ֠יֵּרָא מַלְאַ֙ךְ יְהֹוָ֥ה אֵלָ֛יו בְּלַבַּת־אֵ֖שׁ מִתּ֣וֹךְ הַסְּנֶ֑ה וַיַּ֗רְא וְהִנֵּ֤ה הַסְּנֶה֙ בֹּעֵ֣ר בָּאֵ֔שׁ וְהַסְּנֶ֖ה אֵינֶ֥נּוּ אֻכָּֽל׃
(Exo 3:2 WTT)
Ma koji pravi vernik.Pogleda samo kolko ima "pravih"vernika....da ne racunam hriscanske sekte,pa muslimanske sekte,budisticke,hindu itd..
Isus Hrist ,andjeo Bozji nas je ucio da se molimo njegovom Ocu,Jehovi Bogu
:Oce nas koji si na nebesima neka se Sveti ime tvoje.
a ti "pravi"vernici su izbacili to ime iz upotrebe.
Ti "pravi"vernici znaju za imena miliona bogova jedino ne Svete ime Isusovog oca.
I sta mislite ko je osoba o kojoj Stefan govori u delima apostolskim 7 glave
[SUP]30[/SUP] I kad se navrši četrdeset godina, javi mu se u pustinji gore Sinajske anđeo Gospodnji u plamenu ognjenom u kupini.
[SUP]38[/SUP] Ovo je onaj što beše u crkvi u pustinji s anđelom, koji mu govori na gori Sinajskoj, i s ocima našim; koji primi reči žive da ih nama da;
Kako se zove taj andjeo ili andjeo Gospodnji sa kojim je Mojsije razgovarao u plamenom ognju kupine na Sinajskoj gori?
Jel pricao sa andjelom ili sa Svemogucim Bogom Jehovom?ili i sa jednim i sa drugim,mozda je jos onda postojao Posrednik izmedju Boga i ljudi?
Sta mislite?
2.Moj 3:2
CRO Exodus 3:2 Andjeo mu se Jahvin ukaza u rasplamtjeloj vatri iz jednog grma. On se zagleda: grm sav u plamenu, a ipak ne izgara. (Exo 3:2 CRO)
WTT Exodus 3:2 וַ֠יֵּרָא מַלְאַ֙ךְ יְהֹוָ֥ה אֵלָ֛יו בְּלַבַּת־אֵ֖שׁ מִתּ֣וֹךְ הַסְּנֶ֑ה וַיַּ֗רְא וְהִנֵּ֤ה הַסְּנֶה֙ בֹּעֵ֣ר בָּאֵ֔שׁ וְהַסְּנֶ֖ה אֵינֶ֥נּוּ אֻכָּֽל׃
(Exo 3:2 WTT)
mire
Osnovni red je da prvo odgovoris na pitanje ,pa odnda da postavis svoje,to je kucno vaspitanje.
Evo ja cu odgovoriti na tvoje pitanje ,a ti odgovori na moje otkud Isus nazvan andjelom Jehovinim (dela 7:30) (Gospodnjim)
Tvoje pitanje je zasto se Stefan molio Isusu?
59Док су га каменовали, Стефан је рекао: „Господе Исусе, прими мој дух.“60Затим је клекнуо и из свег гласа повикао: „Јехова, не узми им ово за грех!“ Кад је то рекао, издахнуо је.
Ne vidim sta je tu lose?Isus Hrist je ovlascen od Boga za sve stvari,tako da Stefan nije nista pogresio.
Sto se tice DK prevoda
[SUP]59[/SUP] I zasipahu kamenjem Stefana, koji se moljaše Bogu i govoraše: Gospode Isuse! Primi duh moj.
uporedi sa grckim tekstom,odakle vidis da je ubeceno "moljase se Bogu"
BYZ Acts 7:59 Καὶ ἐλιθοβόλουν τὸν Στέφανον, ἐπικαλούμενον καὶ λέγοντα, Κύριε Ἰησοῦ, δέξαι τὸ πνεῦμά μου. (Act 7:59 BYZ)
CRO Acts 7:59 I dok su ga kamenovali, Stjepan je zazivao: »Gospodine Isuse, primi duh moj!«
(Act 7:59 CRO).
Nadam se da si zadovoljan sa ovim odgovorom,pa jedva cekam tvoj odgovor na moje pitanje iz dela 7:30
Da si video moj odgovor maleckom u vezi sa ''malim stadom'' i ''drugim ovcama'' , ne bi ovako pricao. U novom zavetu nigde se ne pojavljuje ''zemaljska nada'' kao nauka. To je isfabrikovano od J.S i vodeceg tela.. Postoji samo ''nebeska nada'' u novom zavetu, a oni koji to zasluze na kraju ce se vratiti da zive na zemlji. Ali nemam vremena da se ponavljam, pa pogledaj na temi Jehovini Svedoci, sta sam mu detaljno odgovorio, i potkrepio biblijskim citatima...U Bibliji jasno pise da samo 144000 sa zemlje bivaju otkupljeni.
Otkrivenje 14:3