Nemate vi jednog nego ''DVA BOGA'' kao sto sam i dokazao, da se ta titula ne moze koristiti za vise osoba u bibliji!
Jedan je Otac i jedan Bog - koji se tako naziva!
Zar ne znas da su J.S. ranije bili ''dualisti''? Imali su dva.
A sada kao nemate?
Kada ja verujem u ''malog boga Isusa'' i ''Velikog Boga Jehovu'' to je dva odvojena Boga.
Ne kazu li J.S. da se: ''Isus s pravom moze nazvati Bogom'' i da Toma nije pogresio ako ga je tako nazvao???
Ako imas ''dva'' koji se nazivaju ''Bog'' koliko to ''Bogova'' imas?
Uzmi pa saberi!
Ako ih vi odvajate to su ''dva'' bez obzira sto je jedan ''Svemoguci'' a drugi ''Mocni Bog''.
Nemate vi jednog Boga. Mi imamo ''Jednog''> jer ih spajamo u jedno, a vi ''Dva''.
Znam ja da ces ti hvaliti bibliju J.S. jer si i sam Jehovin Svedok.
A to sto ponavljas jedno isto ne rusi niciju veru, samo onih neupucenih, koji ne znaju ko ste vi ni sta vasa Kula Strazara naucava kao ostalu nauku. Zasto se nisi udostojio da pricas o drugim vasim verovanjima, nego si se samo skoncetrisao na trojstvo?
Tako su vas ucili, da je trojstvo tesko objasniti i da tu ima problema.. Tu vam je najlakse da manipulisete i primenite svoju taktiku da nekog(ko ne poznaje bibliju) zbunite i navedete da prigrli i vasu ostalu nauku.
Jer ako ''Bog nije trojstvo'' onda mora i da je ostala vasa nauka istinita.
Zar ne?
E vidis prijatelju problem je sto vi padate na ispitu, ne samo trojstva, nego i na ispitu vase ostale nauke koja je toliko u suprotnosti sa biblijom ko nebo i zemlja.
Trojstvo je dokazano biblijskim stihovima, ovde na celom forumu, a o kojima se ti ni jednom nisi udostojio da razpravljas na normalan nacin.
Ti cak nisi ni dobar svedok onima koji su te uposlili da siris tu nauku jer nemas argumenata.
Bar da imas nesto vredno rasprave nego ponavljas jedno isto, sto si procitao iz vase brosure.
Zna se da su J.S. veoma nestrucni i neobrazovani propovednici..
Ko ste to ''Vi'' a ko smo to ''Mi''. Zna se vi ste Jehovini Svedoci!
Vi ''SVEDOCITE'' kao sto si kazao, a za nas ces reci da smo lenji i sta ti ja znam jer ne idemo od vrata do vrata kao vi.
To si jednom i rekao: ''vi ne idete da svedocite'' , sto te odaje kao J.S.
Smesno da smesnije ne moze biti.
Nego zna vasa organizacija da vise niko nece da ih pusti u kucu, pa su se skoncentrisali na internet, jel ljudi danas najvise tako komuniciraju. Pa sad imate i vas sajt
www.jv.org.
Zalosno je to sto se ti predstavljas Hristovim sledbenikom, a krijes se ko si zapravo. To je greh.