Najveća prevara:Biblija Jehovinih svedoka "Novi svet"

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
Sarkazam je nepotreban. Bolje je imati znanje nego sarkazam. Moje upozorenje je bilo jasno za one koji pažljivo čitaju. Odnosilo se na tekstove a ne na fotografije.

Polako, polako što se pališ? prvo mi obijasni koja je među razlika tvojeg upozorenja kao poruka kroz sliku i koja je kroz textove? Po mom siromašnom znanju sarkazam je isti i kroz jedno i kroz drugo, a po tvom znanju kako to ide?
Koliko znanja tebaš imati da bi izvukao zaključak da ova priložena slika za primer nije autentično izdanje autora ili izdavačke kuće, čak i godina izdanja je u reflekciji :) ili da svatiš providnu nameru postavljača?

Odgovori mi zašto je na ovom forumu dozvoljeno sarkazno ponašanje kroz slike a ne i kroz text?

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Polako, polako što se pališ? prvo mi obijasni koja je među razlika tvojeg upozorenja kao poruka kroz sliku i koja je kroz textove? Po mom siromašnom znanju sarkazam je isti i kroz jedno i kroz drugo, a po tvom znanju kako to ide?
Koliko znanja tebaš imati da bi izvukao zaključak da ova priložena slika za primer nije autentično izdanje autora ili izdavačke kuće, čak i godina izdanja je u reflekciji :) ili da svatiš providnu nameru postavljača?

Odgovori mi zašto je na ovom forumu dozvoljeno sarkazno ponašanje kroz slike a ne i kroz text?
Ti, izgleda, svuda vidiš neku paljevinu! Nije nikakvo "paljenje" u pitanju, nego moja obaveza da upozorim na kršenje Pravilnika, a preporučujem i tebi da ga pročitaš pažljivo, umjesto što pokušavaš ovdje voditi bespotrebnu raspravu o tome.

Član
Učlanjen(a)
28.01.2011
Poruka
620
Ja cu ti reci AApocketz od kuda je taj foto kad bas toliko navaljujes autor Je (Kula strazare)

Sam si kriv trazio si ko je autor mojih fotografija eto dobio si.

18857d1312747045-najveca-prevara-biblija-jehovinih-svedoka-novi-svet-6aedcdf0.jpg

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
Ja cu ti reci AApocketz od kuda je taj foto kad bas toliko navaljujes autor Je (Kula strazare)

Sam si kriv trazio si ko je autor mojih fotografija eto dobio si.

18857d1312747045-najveca-prevara-biblija-jehovinih-svedoka-novi-svet-6aedcdf0.jpg

Ko je autor, koji izavač i koja godina izdanja? Hoću da proverim. Ja već zaključio da si to nabavio kod filološkog fakulteta :)

Član
Učlanjen(a)
28.01.2011
Poruka
620
Ko je autor, koji izavač i koja godina izdanja? Hoću da proverim. Ja već zaključio da si to nabavio kod filološkog fakulteta :)

E pa to ces morati malo da prelistas na sajtu Wachover tj sajt JS-ka!!!!

Ja sam se veoma potrudio da to sve iskopam danima i nocima, pa potrudise i ti!!!

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
hahahaha
Heeej covece govorimo o temi biblijskog prevoda Novi svet ,a ne o slikama!!!!!
A slike?
Tvoji komentari za slike su cista glupost.
piramide,pedofilija,demoni....
slika demona- vrebaju na nas,oprez,opasnost
slika devojcice po tebi pedofilija???? jos malo pa ces i od slike vrapca pomisliti na sex.Tebi je izgleda samo sex na pameti....
slika piramide-znas li ti koliko ima po crkvama slike piramida,jel ti to ne smeta????
Imas pogresan komentar za svaku sliku.Vidis sve crno,satansko jer su ti zatvorene oci.

Zao mi je sto si iskljucen iz JS,ali to je verovatno bila tvoja volja.u svakom slucaju sabotaza i izdaja postoje svuda,pa i medju JS.
Ko zna kakav si ti imao zadatak medju JS.Zasto si uopste usao u JS,jos se krstio kao JS?
Sta si radio kao JS.jesil imao neku sabotazu?

Član
Učlanjen(a)
28.01.2011
Poruka
620
hahahaha
Heeej covece govorimo o temi biblijskog prevoda Novi svet ,a ne o slikama!!!!!
A slike?
Tvoji komentari za slike su cista glupost.
piramide,pedofilija,demoni....
slika demona- vrebaju na nas,oprez,opasnost
slika devojcice po tebi pedofilija???? jos malo pa ces i od slike vrapca pomisliti na sex.Tebi je izgleda samo sex na pameti....
slika piramide-znas li ti koliko ima po crkvama slike piramida,jel ti to ne smeta????
Imas pogresan komentar za svaku sliku.Vidis sve crno,satansko jer su ti zatvorene oci.

Zao mi je sto si iskljucen iz JS,ali to je verovatno bila tvoja volja.u svakom slucaju sabotaza i izdaja postoje svuda,pa i medju JS.
Ko zna kakav si ti imao zadatak medju JS.Zasto si uopste usao u JS,jos se krstio kao JS?
Sta si radio kao JS.jesil imao neku sabotazu?

Sta lupas bre risko!, sto puta sam ti rekao da sam samovoljno usao medju JS-ke, i samovoljno sam izasao, kad sam video prevaru i nikada se nisam krstio kod JS-ka, cim sam cuo da se ne krste u ime Oca I Sina I Svetog Duha i tacka i prestani da se ponasas ironicno.

A uso sam na prevaru posto ste me ubedili da ste Hriscani, kada sam video da vi prosto Hrista priznajete za prostog andjela i jos manje, onda sam shvatio da ste vi zapravo antihristi, pa ne zovu vas djaba jehovisti.

Pravi Hriscanin propoveda Hrista.musliman alaha,budist budu,JS-ci jehovu,hindusi abahma ritu,itd.

Sve slike koje sam postavio moguce je naci u wachover, tj na sajtu JS-ka tolko treba pravilno napisati godinu stampanja zurnala kule strazare.

A sto se tice piramide mi znamo od kuda je piramida i nije slucajno piramida i u piramidi imme (JHVH)

Sto se tice sexa ja ga nisam ni pomenuo ja sam samo postavio ono sto pisu o vama bruklinskoj mafiji.

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
E moj Gerice,ne moze niko da udje samovoljno medju JS,to ti je prva laz.Pravi JS su oni koji su krsteni JS i koji se ponasaju u skladu sa onim sto su naucili.Naravno da se krstavaju u ime oca i sina i svetog duha.Jehova je otac,Isus je sin ,a sveti duh je bozja delujuca sila.Da su oni nesto jednako pisalo bi u bibliji trojstvo,ali nema ga NIGDEEEEE zapisano.
I sta kazes prevarili te???JS nikoga ne varaju niti na silu dovlace.E sad mozda si ti hteo da im propagiras svoju nauku,pa kad nisi uspeo onda si se srecom za JS,sam iskljucio.
Isus je bio prvi i pravi Hriscanin,ili nije bio?sta ti mislis?
Koga je Isus propovedao ucenicima?Da li sebe ili svoga oca?
I sta kazes znas odkud "piramide"u Rasela i JS,pa lepo.A odkud piramide u mnogim crkvama takozvanog hriscanstva???
bruklinska mafija???,a ja bi rekao da ti koristis zargone i satanizaciju od svojih NATO mentora!!!
kao sto NATO fasisti satanizuju srpski narod ,isto to su pokusavali i da satanizuju JS.
Zao mi je ali ti koristis njihove metode i njihove dokaze.,njihov si podanik!

Član
Učlanjen(a)
28.01.2011
Poruka
620
E moj Gerice,ne moze niko da udje samovoljno medju JS,to ti je prva laz.Pravi JS su oni koji su krsteni JS i koji se ponasaju u skladu sa onim sto su naucili.Naravno da se krstavaju u ime oca i sina i svetog duha.Jehova je otac,Isus je sin ,a sveti duh je bozja delujuca sila.Da su oni nesto jednako pisalo bi u bibliji trojstvo,ali nema ga NIGDEEEEE zapisano.
I sta kazes prevarili te???JS nikoga ne varaju niti na silu dovlace.E sad mozda si ti hteo da im propagiras svoju nauku,pa kad nisi uspeo onda si se srecom za JS,sam iskljucio.
Isus je bio prvi i pravi Hriscanin,ili nije bio?sta ti mislis?
Koga je Isus propovedao ucenicima?Da li sebe ili svoga oca?
I sta kazes znas odkud "piramide"u Rasela i JS,pa lepo.A odkud piramide u mnogim crkvama takozvanog hriscanstva???
bruklinska mafija???,a ja bi rekao da ti koristis zargone i satanizaciju od svojih NATO mentora!!!
kao sto NATO fasisti satanizuju srpski narod ,isto to su pokusavali i da satanizuju JS.
Zao mi je ali ti koristis njihove metode i njihove dokaze.,njihov si podanik!

Sto se tice krstenja vi se nekrstite u ume (oca i sina i svetoga duha) vec u(ime jehove i sina i u ime organizacije) "To znaju mnogi forumi, nigde ni jna jednom forumu niste dokazali obratno !!!!

Drugo forumasi nikada nisu dobili ni jedan odgovor koji sam vam postavio o svetom duhu gde cela biblija pise o njemu da:(Misli ,Oseca,razgovara,nagradjuje,"STVARA",Utesava!!! A mi svi znamo da u (1 moj 1:2) Duh stvara ciji Duh stvara,u (jovanovoj pise da je sve kroz njega stvoreno jer on je "VIDELO" ljudima,Isvi koji ste umorni dodjite da vas utesim, znaci ko je utesitelj?Duh nije mogao da sidje dok je isus bio na zemlji,ZASTO?Itd.

Trece:prevarili su me jos kako!!!
U pocetku su se slagali sa mojim misljenjem, aposle su naglo sve okrenuli,da je Isus prosto andjeo i da on nije nikakav Bog,iako cela biblija bruji o tome da je Bog,dosta je samo to sto u SZ-tu govori se o tome (Da je "STENA",ALFA i OMEGA,da ce ga probosti i da ce ga videti ti koji su ga proboli,u novom zavetu Isus jasno govori da je Alfa i Omega tj pocetak i svrsetak da je on ("REC" iz jovana 1:1-14)

Apostoli govore da je on taj koji dolazi u telu koji ce se proslaviti u duhu i uzneti na nebo,(a najveci prorok svih vremena je bio (JOVAN KRSTITELJ)

To je sam isus potvrdio jer je prorekao dolazak ALFA I OMEGE tj samog (JHVH) (JEHOUSA) Sto znaci Bog svama!!!!

To je taj isti (BOG) u telu kojeg fariseji,muslimani,JS-ci,i ostale antihriscanske religije nikada niste priznali!!!!

Sto se tice piramida ja sam vec postavio sve moguce ikone ortodoxnim crkava, i ni na jednoj nema piramida,a sto se tice katolickih i ostalih tako zvanih crkava ukljucujuci i vasu ima bezbroj.

Nemoj mesati ortodoxne crkve sa katolickim i ostalim jeresima.

Pa prijatelju koliko se razumem u geografiju,Bruklin je u Americi odakle se i formirao nato, a ne iz Srbije tamo vam je glavna filijala UN-je gde vi JS-ci imate najvece pohvale za ispiranje mozgova!!!

Evo stavljam i dokument:
3.JPG1.jpg2.jpg

Dodato posle 5 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

A evo i malo slicica o egipatskom jehovi:

1237722355_german_eagle_swastika.pngFM.jpgRussel (2).jpgabout_mainpicmini.jpgimages.jpeg

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

A ovo ce biti na kraju kako ti tvoji bruklinci zamisljaju evo sa vasega zurnala KS-re iz bruklina.unistenje crkve.jpg

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
Najveca prevara jeste da je iko ili ista Bog osim Bog!
Kako ce Hrist (Bozji Pomazanik) biti Bog?
Sve religije drze svoja stada, ma koje to bile, i scve religije isticu da je navjaznije da ste uvezani u njihove mreze. Po tome se ne razlikuju mnogo pravolsavlje, katlicanstvo, sve "muslimanske religije", jehovci itd....

Natrag