Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
zašto je kriva teza?
SZ daje Ime Jedinoga Boga Oca
na 7.000 mjesta.
TI TO negiraš.
tako isto će i ON tvoje ime negirati iz knjige života
ako se ne popraviš
Možeš je naučiti napamet, ali neće vrijediti ako ti Duh ne otkrije pravi smisao: Bog je postao čovjekom u Isusu Kristu i Otac nam je sve rekao po svom Sinu, sve što je bitno za naše spasenje.
Koji Bog je Hrista preuzvisio i koji Bog Hristu daruje ime nad svakim imenom?Taj isti Pavao je u poslanici Filipljanima napisao ovo:
ISUS ..."On, trajni lik Božji, nije se kao plijena držao svoje jednakosti s Bogom, nego sam sebe "oplijeni" uzevši lik sluge, postavši ljudima sličan; obličjem ččovjeku nalik, ponizi sam sebe, poslušan do smrti, smrti na križu. Zato Bog njega preuzvisi i darova mu ime, ime nad svakim imenom, da se na ime Isusovo prigne svako koljeno nebesnika, zemnika i podzemnika. I svaki će jezik priznati: "Isus Krist jest Gospodin!" - na slavu Boga Oca."
Koji Bog je Hrista preuzvisio i koji Bog Hristu daruje ime nad svakim imenom?
Sve ti je Pavle na kraju ovog citata rekao.
"Isus Krist jest Gospodin!"
Gospodin a ne Bog! Otac je Bog, Pavle jasno kaze!
"Zato Bog(Otac) njega(Gospodina Isusa Krista) preuzvisi i darova mu ime"
Gde ovde pise da je Hrist Bog?
Ja jasno vidim da je za Pavla Bog Otac a Isus Hrist Gospodin!
Raselovci su u pravu nigde nije Isus rekao ,,JA SAM BOG,, tim rečima i onda nije za njih.
Što znači ova rječ:Raselovci. Da to nije neka vrsta pasa , ili možda grešim . Pozdrav