UPLOADER
- Učlanjen(a)
- 19.10.2010
- Poruka
- 3.322
AMENJAGNJE ISUS JE KRALJ NAD KRALJEVIMA I GOSPODAR NAD GOSPODARIMA - NJEGOVO IME JE "REČ BOŽJA":
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
AMENJAGNJE ISUS JE KRALJ NAD KRALJEVIMA I GOSPODAR NAD GOSPODARIMA - NJEGOVO IME JE "REČ BOŽJA":
ČITAJ SA RAZUMIJEVANJEM ONO ŠTO SI SAM ZACRVENIO2. Mosijeva 4.12. Čuvaj ga se i slušaj ga nemoj da ga rasrdiš, jer vam neće oprostiti greha, jer je moje ime u njemu.
Dela Apostolska 4.12. Jer nama drugog imena pod nebom danog ljudima kojim bi se mogli spasiti.
Jel misliš da Pavle nije znao kako su Izraelci pre Hrista nazivali Boga. Znao je i bolje od nas ali ipak kaže da nema drugog imena pod nebom kojim bi se mogli spasiti. Ne dva tri četri ili pet nego samo jedno jedino ime ..... Koje je to ime ?
ČITAJ SA RAZUMIJEVANJEM ONO ŠTO SI SAM ZACRVENIO
======================================
IME Isus je DANO - DANO - DANO - jel ti jasno?
Ime Isus je DOBIO OD Boga Oca Jahve
BOG je učinio poslao ISUSA na Zemlju kao spasitelja.
ISUS JE POSLANIK
OD Boga Oca Jahve
======================================
POD NEBOM - POD NEBOM - POD NEBOM - jel ti jasno?
A TKO JE NA - NA - NA Nebu?
Na Nebu je BOG OTAC JAHVE
koji je DAO da se PO - PO - PO Isusu spasimo.
NE - OD - OD - OD- ne OD Isusa
NEGO PO ISUSU
Jer ISUS je posrednik DO Boga Oca Jahve
1. Timoteju 2,5
Jer jedan je Bog, jedan je i posrednik između Boga i ljudi, čovjek - Krist Isus,
ŠTO JE TO?
ČOVJEK ISUS???????
OD Isusa?
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
OD Boga Jedinoga Jahve.
Isus nije BOG
zato sam po sebi ne može spašavati.
Kako Mu je Ime?
---------------------
Dokaži svoju tvrdnju Biblijskim stihovima tipa
Ime Boga je....................................
Pa evo da ti odgovorim da bolje razumeš moj stav prema ovom pitanju. Dela Apostola 4.12. je jasno kao dan. Nema drugog imena danog ljudima osim jednog jedinog imena koje nam je poznato Isus Hrist.
Niko nekaže da Jahve nije BOG , ali KRIST je taj koji spašava .Može imati deset imena iznad Isusa to za nas ne znači ništa jer nama je spasenje samo preko imena Isusa Hrista.
Takoje može biti zadnji , samo je spasenje po Kristu Bogu našem . AmenOvo kažem da budemo svesni njegove moći. Dalje od toga mi nemožemo da sagledamo i zato je samo njegovo ime spasonosno bez obzira na kom se mestu nalazio u Božijoj hijerarhiji. Može se nalaziti i na desetom mestu ali kad kaže da nema drugog imena za nas onda nema.
Tako je. niko ko voli Isusa Hrista nece reci za njega da nije Kralj i da nije Bog.
On je Kralj Kraljeva i Gospodar Gospodara. On je Moj Bog!
ISUS JE POSLANIK
Isus nije BOG
Да, познато је то веровање. Има преко милијарду људи који су тако научени да верују, плус ваша организација.
Ислам
Из Википедије, слободне енциклопедије
koliko ja vidim
66 postova do sada
A NITI JEDAN ODGOVOR STIHOM NA TEMU
Tko je tvoj Bog?
Kako Mu je Ime?
---------------------
Dokaži svoju tvrdnju Biblijskim stihovima tipa
Ime Boga je....................................