A o čemu to okolo? Pomenuta je priča o forumu i zašto ljudi ne dolaze. Ne znam zašto uvek to pitanje koristiš kao dokaz nekog svog narcisoidnog uspeha. Sam si počeo o toj temi i nisi je do kraja ozbrazložio.
Naravno da je bilo smešno. Dobio si da uređuješ deo foruma da bi oterao one koji ti se ne dopadaju ali opet nisi ti kriv nego oni koji su to dozvolili.
Nisam do kraja obrazložio?
Šta ja to nisam do kraja obrazložio i kome bi tebalo nešto više da obrazložim? Naveo sam četiri razloga zbog kojih ljudi ne dolaze na forum. Kolioko su oni po nečijem mišljenju tačni, to može biti predmet dikusije. Da li postoji neko na ovom forumu ko je naveo bar jedan razlog više ???.... ja nisam naišao na tu pisaniju.
Uvijek to pitanje koristim kao dokaz svog narcisoidnog uspjeha?
Jesi li ti ovo napisao tek da nešto napišeš? Kada to "uvijek", kada sam prvi put o problemu pustih Slobodnih progovorio prije šest dana u odgovoru Gari... nikada prije toga u javnom dijelu foruma:
http://serbianforum.org/slobodne-diskusije/113197-na-sta-ste-poslednje-pomislili-154.html#post850499
"Dobio si da uređuješ deo foruma da bi oterao one koji ti se ne dopadaju ali opet nisi ti kriv nego oni koji su to dozvolili"
Opet paušalno i moglo bi se reći zlonamjerno. Black wizard, Tomisa i Vibe Tribe su banovani dok sam ja bio urednik i zbog sukoba sa mnom. Uopšte mi nije žao, naročito Blekija koji se tri puta vraćao pod novim nikom, ponovo započinjao svađu i naravno bio banovan. Od drugih koji su otišli zbog mene znam za Besherat koja je šest puta bez potrebe sipala otrov. Tek šesti put sam joj odgovorio "Besherat - Lost in the space"... ništa više od toga... i primadona je demonstrativno sama otišla. Ni opomenu nije dobila. 7AF je poslije više usmenih opomena dobio od mene jedan kazneni bod i takođe se više nije pojavljivao.
Žao mi je pojedinih ljudi i žena koji su otišli a izdvajali su se inteligencijom, erudicijom, smislom za humor i ostalim pozitivnim. To su oni koje ja smatram "elitom" u svakom pogledu, svako od njih osoben, unikatan... Kalimerčica, Milenčica, Rekontra, Mile Banovani, Crazy and Lazy, Ja odsvuda, Lapidus, Vuk, Zonki (ne slažem se s tobom da je bio iritantan), Ivanjuška (ona se doduše pojavljuje ali rijetko). Žao mi je što više nema ni BLACKandBLOND i one njene komšinice sa Pala, Mene, Nede Ukraden, Prijavljene.
Gore navedeni zaključno sa Ivanjuškom su mogli da nose forum mimo onih stupidnih tema koje se pojavljuju istovijetne na svakom forumu... tipa Šta vas kod drugih najviše nervira ili S kim bi vodili ljubav u liftu i sijaset drugih, a kada se pojave i u takvoj, imao si šta pametno ili duhovito da pročitaš.