Na sta ste poslednje pomislili?

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Pomislih kako je tesko biti neshvaceni genije sa mislima obicnih smrtnika :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Pomislih kako ovih dana svakom dozvoljavaju da misli... :lol: 'Bem ti demokratiju... :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Pomislih kako stvarno ova demokratija ne valja, i genijalci i ludaci dodjose na isto i eto zbrke :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Tada sam ja zastupala stavove kao PR menadžer gosn PYC-a:lol: i nadam se da sam to radila veoma uspešno i požrtvovano.

Ako taj što ga nazivaš gospodinom nije sam mogao da zastupša svoje interese, kakav je to čovek :lol:

Jeste bilo uspešno čim je izbegao listu mada ispostavilo se da je lista više kontraverzna nego što je to izgledalo na prvi pogled tako da možda je i greška što se nije pojavio yes3

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ako taj što ga nazivaš gospodinom nije sam mogao da zastupša svoje interese, kakav je to čovek :lol:

Jeste bilo uspešno čim je izbegao listu mada ispostavilo se da je lista više kontraverzna nego što je to izgledalo na prvi pogled tako da možda je i greška što se nije pojavio yes3

Pa dobro jesil ti pismen il si usmen? Kakvi interesi, vidiš šta žena kaže, "zastupala je moje stavove"... znači stavovi su moji a PIGGY je samo radila kao PR menadžer i iznosila ih javno za šta je bila plaćena, to joj bio poso.
Ništa kontravezno nije bilo u toj listi, pobjednik je Bleki koji se i sam reklamiro prvih par stranica teme pa se kasnije predomislio i udario u kuknjavu toliko da je tema morala biti zaključana. Ako me sjećanje ne vara, čvrstu drugu poziciju zauzimao je daeth row, potom Tomisa i tako redom. Ja sam tada bio equus i nisam se nalazio na listi.:roll:

Natrag