Ja sam ti upravo to pitanje postavio iz razloga sto postoje dva aspekta spoznaje istine, a to je na prvom mestu "formalna sopoznaja" putem reci Bozje, u kojoj nasa vera moze biti odraz cisto nase subjektivnosti ili naseg subjrktivnog misljenja koje zasnivamo na onom sto smo procitali u reci Bozjoj ako ne dozivimo i drugi aspekt spoznaje, a to je "duhovna spoznaj" gde covek dozivljava duhovno iskustvo sa Bogom, i osvedocenje u istinu koju je primio putem reci Bozje.
Iz tog razloga sam te pitao - da li si nekada video Isusa.
Ti kazes sledece: "da si imao tako iskustvo mi ne bi bili sad u raspri"
Ovo je upravo upuceno tebi, jer ja ziva iskustva otkrivenja slave Isusove dozivljavam od kada sam spoznao istinu.
Bog se direktno otkriva coveku na cetiri osnovna nacina zapisana u bibliji - a to su:
1. U nocnom vidjenju kroz - san, gde nam se Bog otkriva, govri nam ili pokazuje odredjene stvari.
2. U viziji - gde nam takodje govori ili pokazuje stvari ili nam otkriva svoju slavu da ga mozemo videti.
3. Kroz glas - gde nam upucuje odredjenu poruku.
4. Kroz znakove, gde nam ukazuje na odredjene stvari.
Sto se tice mojih iskustava, tri puta sam u viziji doziveo direktno otkrivenje Isusove slavne pojave - gde mi je u jednom slucaju govorio i prenosio mi poruku vezanu za moju sluzbu vesnika Gospodnjeg.
U dva slucaja to je bilo otkrivenje njegove pojave koja je izazvala neizrecivu nebesku radost koju svet ne poznaje.
Osim ovoga, imao sam mnostvo nocnih vidjenja, neki od njih prorocka vezana za odredjene osobe, kao i buduce dogadjaje, od kojih su se neka ispunila a neka se ticu buducnosti.
Takodje, imao sam odredjeni broj vizija u kojima mi je Gospod pokazivao odredjene stvari, i pritom cuo glas koji mi je govorio.
Ovo se moze sazeti u sledecem:
Iskustva od 6. 5. 2008.
- Nocna vidjenja, snovi 28
- vizije 7
- glasovi 14
- cudesna isceljenja 4
- ispunjena prorocanstva 11
- direktni Bozji odgovori na molitvu ( putem otkrivenja ) za odredjene stvari 17
U ovo nisu uvrstena iskustva pre ovog perioda.
Prema tome, ako se tvoja vera zasniva samo na spoznaji istine putem reci bez zivog duhovnog iskustva gde te je sam Bog uverio u istinu koju si primio - onda nikako ne mozes potpuno biti siguran u ono sto verujes.