gledao sam toga na tone. ja nisam pentekostalac. govoriti o pentekostu i iskustvu pentekosta ne znači automatski biti član pentekostalne crkve! oni me drže kao i ti istom merom me eliminišu,zna se zbog čega zbog kršenja Božjih zapovesti,dva braka,abortusa kod vas navodno zbog događaja silovanja itd,a najpre zbog mog učenja da je nauka trojstva antiBožja priča i da je krštenje u ime Isusa sve što jevanđelje nudi jednom pokajniku.Sto rekoh rekoh, razumni ce razumeti..Amin
Kada stvarno dozivis pedesetnicu iskustveno, razumeces celu istinu.
Po dosadasnjim diskusijama pretpostavio sam da si pripadnik Pentakostalne crkve.
Pogledaj ove video materijale koji govore o navodnom primanju krstenja Duhom, i izvuci se iz tog stanja svesti, to je moj prijateljski i stavise bratski savet.
Gledajuci ovaj prvi dovelo me je do suza od zalosti zbog manipulacije nad malom decom..
što se tiče materijala,i sam ti kršiš dobrio delom Biblijsku namisao. ja ovaj materijal ne bih lično postavio,niti bi na te skupove otišao,jer Bog kaže da kad se neko čak moli u Duhu (mislim na iskustvo pedesetnice) da ne moli pred nevernima,(znači ni materijal da se ne postavlja take vrste javno,jer nevernik ne razume) jer će misliti da ste poludeli! zašto bi Bog rekao da će nevernik misliti da su apostolski vernici toga doba kada Bog opominje na to na red u crkvi, da su poludeli.? mora da je i na apostolsakim skupovima prilikom govorenja u jezicima neverniku (kao i tebi,neverniku još uvek) sličilo da su apostoli ili danas ljuidi koji tako mole poludeli?! razmisli malo.
ti se navodno deklarišeš i sam kao pentekostni vernik,tj. da si kršten Duhom,a mesto d a to deklarišeš ipak ,ti se vidljivo je, trudiš da dokažeš da je to iskustvo pentekosta danas od đavola,samo što to lukavo prikrivaš. je si li ikad govorio jezike? nisi.kako onda možeš reći bilo što oko toga?
znaš li da piše da je petar pre odlaska kod kornilija kad je bio u molitvi u jopi u kući simona kožara na moru,bio VAN SEBE?! znači da je pavle u molitvi prilokom dolaska utvare bio takođe piše VAN SEBE! znaš li što je to biti van sebe?ako bi ti ja ovde postavio you tuber "materijal snimljen u RAMI" pre oko 2.900. godina ne znam kakobi ti reagovao?! verovatno bi rekao,da je tu jedan klasičan dokaz psihopataskog društva. samo što je tu bio skup jednog velikog proroka SAMUILA i grupe proroka sa njime i k njima je došao poznati car SAUL i on je celu noć kako piše došav u posed proročkog delovaja Duha Božjeg LEŽAO GOL!! ne znam kako bi ti to zaključio?!
šta bi rekao da si sreo prrooka JEZEKILJA kako ležina jednom Bogu sijaset dana ,pa na drugom nešto malo manje dana ,jede na goveđem kalu itd. mislim da bi po rangu crkve kojoj veruješ,uzeo mobilni tel.i hitno pozvao prvu psihijatriju!
šta bi rekao za danila,jeremiju i druge proroke,mogu da zamislim.
moj laodikeja,na Duha svetog se lako ne govori. kad se govori govori se sa merom.evo ti pa pažljivo odgledaj kako se to sve razgleda,za nauk da ne pohuliš na svetoga Duha,ako već nisi to učinio uveliko do sad. jer dovoljno je da ostaješ unutar nauke crkve koja javno izdaje knjige i tvrdi d a je danas pedesetnica međ nekima od đavola. toje i elen vajt radila. a ako bi njoj otkazali posluh po vašem uverenju zamerili bi se samom Bogu!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=xFBF4GOUGGQ
Poslednja izmena: