Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja sam izneo biblijsko u vezi pokanjanja i obraćenja, ne Adventističko.
Vi iznosite učenje crkve.
Sve će Bog urediti.
Oni koji nisu prošli kroz pomenuti proces a umrli su kao takvi, što znači i ove žrtve - oni će prilikom 2 vaskrsenja koje će se dogoditi 1000 godina nakon Hristovog dolaska u slavi - biti stavljeni na mesto koje biblija opisuje kao "tama najkrajnja, gde je plač i škrgut zuba, i sramota i prekor večni" odakle će oni biti prekorevani od svoje savesti, i plakati što se nisu obratili za života.
Daće im se da vide sreću spašenih u Božjem carstvu, kao i prilika da se pokaju, obrate, i budu spaseni
Ono drugo je tvoje adventističko uvjerenje.
U redu.
Ja sam izneo biblijsko u vezi pokanjanja i obraćenja, ne Adventističko.
A ako Adventisti to veruju a veruju - Amin.
Vi iznosite učenje crkve.
Ali nije bitno.
Sve će Bog urediti.
To adventizam ne uci, sto je i dokaz da ti nisi adventista! Bog ce deci suditi po savesti, po onome sto su znali, a ne na osnovu dogme...
Tako i ova deca, ako su u ovom zivotu postupala po savesti (po onome sto su znala da je ispravno), vec su spasena! I ne dolaze na sud..
Mire, ja se više ne snalazim u adventističkim vjerovanjima jer su vidim da se razlikuju od čovjeka do čovjeka.
Apsolutno. To vjerujemo.
Kad se samo sjetimo odlomka iz Evanđelja o pokolju nevine dječice u Betlehemu...i kasnije kroz povijest toliko djece poginulih u ratu i nesrećama. I njima je Isus rekao:
“Pustite dječicu neka dođu k meni; ne priječite im jer je za takve kraljevstvo Božje!
Ne znam šta je to, pa ne žalim.
Ali smatram da u Srbiji i u svetu treba mnogo toga ukinuti, da kada bi se napisalo - spisak bi bio dug kilometrima, a izazvao bi i revoluciju.
Jer ljudi današnjeg vremena nisu spremni da se odreknu loših stvari i da prihvate dobre.