Kakve veze ima sta su oni "mislili" kad im "nije zapovedjeno da to propovedaju"???
A vi ste "propovedali laz"! Apostoli nisu to cinili!!!
Ajde dokazi biblijom da su apostoli propovedali da ce "Hristos sesti na presto u jerusalimu i osloboditi ih od rimljana"???
Naravno da su propovijedali, čitao si , a nisi to vidio u Bibliji.
A misliš da bi vjerovao ako bih ti dao to.
A saćeš da kažeš "vidi nema nauku u Bibliji pa se izvlači".
Naravno da imam nauku u Bibiliji, samo ja nisam formalnom nivou razmišljanja.
Nauku možeš da nađeš čak i kod Jude Iskariotskog, a i kod ostalih apostola.
Da si bio iskren našao bi tu nauku, tako da svakako nećeš prihvatiti i ako je ovdje dam.
Kao što nisi prihvatio i za vanbiblijske dokaze subote, kada sam to dao onda ti nije odg. datum.
Tražio si za svinjetinu dokaz medicinski da je štetna, kada sam dao onda si tražio ajd daj i za zeca itd.
Dakle tebe istina ne zanima i zašto bih ti dao istinu u stihovima.
Od vas se sada uzima i onaj jedan dinar što imate.
Zato imate haos.
Medjutim vi jeste propovedali laz, svo vreme i nakon 1844. ste propovedali da ce Hristos ponovo doci i da su "vrata zatvorena"!
Pa uvijek se propovijeda da će doći već 2000 godina i više.
Naravno da će biti tada vrata zatvorena kada izađe iz Hrama u nebeskom Jerusalimu.
ak su neki od vas tvrdili da je Hristos "nevidljivo prisutan" nakon te godine,
Jadna je tvoja nauka. To reci JS.
a znamo sta pismo kaze - "ako vam reknu evo ga u sobama ne verujte"!
To za vas ništa ne znači koji se klanjate idolima i jedete nečistu hranu.
Rekli isto fariseji Isusu i apostolima.
Svedoci su samo produzetak vase lazne nauke.
Milera da, a nisu nas.
I nemoj mi pricati da niste ucili "nevidljivu prisutnost" jer jeste,
Tvoja nauka je toliko jadna da moraš tuđe (a i sopstvene zablude) da nama pripisuješ.
jer jeste, oni koji su se razmileli nakon velikog razocaranja dok vasa crkva jos nije ni bila osnovana su to ucili,
Eto sam sebe pobijaš, dakle nismo bili osnovani, a govorio si da nas je osnovao Miler.
a vi ste cak i godinama nakon 1844. jos uvek tvrdili "da Hristos samo sto nije dosao i da su vrata zatvorena"!
Pa i apostolska crkva propovijeda samo što nije došao.
Vaša propovijeda da nikada neće doći ili neće doći još. To je onaj zli sluga.
Sada već spavate, što se i vidi po haosu kojeg imate.
To vidimo i po vasim sastancima, gde ste napadali ljude i vikali na njih "da su gresnici i da im nije mesto medju vama"!
To je vaš duh. Opet projekcija.
a vi odredjujete datume i jos tvrdite da vam je "on dao datum" i poslao vas da to propovedate i to pravdas neznanjem apostola?
Misliš na JS.
Pa apostoli nikada ni jednom recju nisu propovedali laz, ali vi jeste! I zato ste vi "lazna crkva" osnovana na neistini!
Pošto to svi kažu za one druge, Bog je rekao da će se po djelima pokazati ko je prava, a ko nije.
Neće moći. Jer u to apostoli nisu ni verovali, niti su to propovedali.
Pa vi ne vjerujete ni da je subota 7. dan i da treba da se drži a dato vam je, kao ni za pigija, kao ni za dušu i mrtve.
Što bi vam neko dao i ovu nauku kada ne vjerujete ovoj koja je data.
Da nije sama ovu bogohulnost vjerovala i naučavala, evo još citata.
Djela, djela, Venecuela. A može i Francuska.
Da, mire, Laž ih je 1844. rodila, i laž im je do dana današnjeg pratilja bila. Evo, pogledaj:
Da stvarno apostoli nisu vjerovali da će Isus biti ubijen, nego ih je Isus eto onako ukorio da su sporog srca za vjerovanje.
Čak i kada je stradao, nisu vjerovali da će ustati.