Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A, šta da rade oni koji su krezavi?
Sad sam ozbiljanyes3 Kada govorimo o osmjehu kao najljepšem ukrasu ljudskog lica, moramo o tome govoriti uslovno. Naime, postoje razne vrste osmjeha - od iskrenog i spontanog, do namještenog i smišljenog. Kod ove zadnje manifestacije, postoji još niz raznih varijanti koje poznajemo kao cinični, kiseli, ironični, tvrdi, skeptični, zamišljeni... Kada vidite nasmijanu osobu, nije uvijek lako odgonetnuti o kakvom se osmjehu radi, pogotovu ako je ne poznajete. Zato, oprezno i sa osmjesima! Svaki osmjeh nije ono što mu ime kaže!Znam da se Jurivaka zezao ali da se nadovezem...Meni je drazi iskren osmeh pa makar taj neko bio bez jednog jedinog zuba nego oni "nabudzeni" kad je to vise nego ocigledno,ta neiskrenost...Naravno da nije svima nama uvek do smeha ma koliko da smo pozitivne osobe ali nikad nisam razumela svrhu tog namestanja osmeha.Mozda nije bitno ni da je razumem ali ja jednostavno ne mogu to...Jedino sto mogu da odglumim kad mi je tesko neki bedan smesak ali i to je besmisleno po meni posebno sto oni koji me poznaju,prepoznace i tu neiskrenost u smesku...
Prihvatam. To je dobar odgovorDa se smeju očima?!yes3
Ako se oči ne smeju, džaba biserni osmeh!:angel:
Ima smisla samo ako predstavlja odnos, liniju koja nas spaja.