Moć osmeha!?

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Lep i iskren osmeh je ono najlepse na coveku i treba ga pruzati stalno. Nista ne kosta a znaci mnogo.....

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Nisam primetio ovu temu, interesantna je! Ne znam koliko se često smeškam i delim osmehe, ne brojim, ali znam da na mene deluje vrlo smirujuće i ohrabrujuće, i u kombinaciji sa toplim osmehom voljenog bića sve ružne stvari i problemi postaju lakši...

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Otkrila sam novu kategoriju osmeha! Dakle, virtuelni osmeh, u temi Dobro jutro dok virtuelno pijem kafu, ja se smešim kao što bi se smešila da zaista pijem kafu sa ljudima. Možda će neko reći da sam zrela za terapiju ali isto je tako moguće da se i drugi smeše.
Dakle, osmeh se može preneti i putem el.mag. i štatijaznam kojih talasa!:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2010
Poruka
23
Jeste li probali nekada da... hm kako da objasnim da "razvucete osmeh na lice"
images

namerno. Onako bas da razvucete obraze i podignete obrve kao kada vas neko ili nesto prijatno iznenadi, neka draga osoba koju niste odavno videli npr.
Negde sam procitao da ako se par minuta tako smesimo da cemo se osecati bolje.
Nisam ovo odavno radio, zaboravio sam na to. Sada sam video temu pa se setih i reko da probam, i mislim da pomaze.
Probajte pa podelite iskustva. :)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Otkrila sam novu kategoriju osmeha! Dakle, virtuelni osmeh, u temi Dobro jutro dok virtuelno pijem kafu, ja se smešim kao što bi se smešila da zaista pijem kafu sa ljudima. Možda će neko reći da sam zrela za terapiju ali isto je tako moguće da se i drugi smeše.
Dakle, osmeh se može preneti i putem el.mag. i štatijaznam kojih talasa!:lol:
Nisi ti ni za kakvu terapiju. Ovaj virtuelni svijet je vrlo sličan realanom. MOglo bi se, ustvari, reći da je on neka vrsta kopije realnog svijeta, a razlika je jedino u tome što on nema svoju fizičku dimenziju. Prema tome, piti virtuelnu kaficu sa nekim i osjećati zadovoljstvo kao da to radiš u nekom kafiću, nije ništa neobično i nenormalno. U ovom slučaju nisi fizički da onim sa kojim piješ kafu, ali jesi duhovno, a to je više nego dovoljno da ti izmami osmjeh na lice.

Član
Učlanjen(a)
08.05.2010
Poruka
156
Hvala Jurivaka na ovoj temi...slažem se da je osmeh najeftiniji poklon koji možete pokloniti..a može mnogo toga da promeni u životu.U mom poslu je jako važan..i ko neveruje,neka proba kad idete ulicom nasmešite se videćete kako se i drugi smeše...i na netu dok razgovaram..imam osmeh ..osmeh je zdrav i treba se što češće smejati...ima i onih "krivih linija" koje se osmeh zove..ali o tome drugi put.

Član
Učlanjen(a)
18.05.2010
Poruka
376
Ja sam operisan od glasnog smejanja. Ne pamtim kad mi se to:lol: desilo poslednji put.
A nisam mrgud, naprotiv. Volim fin tanani humor, volim iskren ljudski osmeh.
Hm, ne znam da li da se javim psihologu ili je to moja specifičnost kojoj leka nema, avaj :grin:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ja sam operisan od glasnog smejanja. Ne pamtim kad mi se to:lol: desilo poslednji put.
A nisam mrgud, naprotiv. Volim fin tanani humor, volim iskren ljudski osmeh.
Hm, ne znam da li da se javim psihologu ili je to moja specifičnost kojoj leka nema, avaj :grin:
Ma, daj, bazar! Jesi li probao da te neka poškaklji po tabanima?:D

Natrag