Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
osobeno ako e iskreno i od srce ))0
Nisi ti ni za kakvu terapiju. Ovaj virtuelni svijet je vrlo sličan realanom. MOglo bi se, ustvari, reći da je on neka vrsta kopije realnog svijeta, a razlika je jedino u tome što on nema svoju fizičku dimenziju. Prema tome, piti virtuelnu kaficu sa nekim i osjećati zadovoljstvo kao da to radiš u nekom kafiću, nije ništa neobično i nenormalno. U ovom slučaju nisi fizički da onim sa kojim piješ kafu, ali jesi duhovno, a to je više nego dovoljno da ti izmami osmjeh na lice.Otkrila sam novu kategoriju osmeha! Dakle, virtuelni osmeh, u temi Dobro jutro dok virtuelno pijem kafu, ja se smešim kao što bi se smešila da zaista pijem kafu sa ljudima. Možda će neko reći da sam zrela za terapiju ali isto je tako moguće da se i drugi smeše.
Dakle, osmeh se može preneti i putem el.mag. i štatijaznam kojih talasa!:lol:
Ma, daj, bazar! Jesi li probao da te neka poškaklji po tabanima?Ja sam operisan od glasnog smejanja. Ne pamtim kad mi se to:lol: desilo poslednji put.
A nisam mrgud, naprotiv. Volim fin tanani humor, volim iskren ljudski osmeh.
Hm, ne znam da li da se javim psihologu ili je to moja specifičnost kojoj leka nema, avaj :grin: