Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
''Jer ono nije Jevrejin koji je spolja Jevrejin, niti je ono obrezanje koje je spolja, na telu; Nego je ono Jevrejin koji je iznutra i obrezanje srca duhom a ne slovima, to je obrezanje; kome je hvala ne od ljudi nego od Boga.'' Kada kazem Jevrejin mislim na duhovnu kategoriju...sam smisao te hebrejske reci je 'preci na Bozju stranu'. Ali vama jednoumnim ljudima je tesko bilo sta objasniti...tako da nastavi da se smejes (da pokazujes koliko si neozbiljan).Izvinite ali ja sam se na ovaj vas odgovor zacenuo od smijehama sta kazete mesijanski jevrejin pravoslavacako mi vjerujete dugo me ovako nije niko nasmijao svaka vam cast:yea::yea::yea:hajde bolan da vam ovako kazem pod Bosanski priklonite se jednoj vjeri a ne ovako ni tamo ni vamo
''Jer ono nije Jevrejin koji je spolja Jevrejin, niti je ono obrezanje koje je spolja, na telu; Nego je ono Jevrejin koji je iznutra i obrezanje srca duhom a ne slovima, to je obrezanje; kome je hvala ne od ljudi nego od Boga.'' Kada kazem Jevrejin mislim na duhovnu kategoriju...sam smisao te hebrejske reci je 'preci na Bozju stranu'. Ali vama jednoumnim ljudima je tesko bilo sta objasniti...tako da nastavi da se smejes (da pokazujes koliko si neozbiljan).
Prvo, nisam pisao da li su mitarstva istinita ili ne, to ću svakako videti kao i svi mi , pisao sam o tome da učenje o mitarstvu nije izvorno hrišćansko jer tog učenja nema u svetom pismu . Znači oovo učenje je pridodato hrišćanstvu kao kompilacija ranijih predhrišćanskih verovanja . Uostalom mnogi paganski običaji su asimilovani od strane hrišćanstva, to je valjda jasno svima. Time hrišćanstvo nije izgubilo na izvornosti a po mom dobilo je određenu punoću.Evo vidite moji dragi Pravoslavci ovu dvojicu kako lupaju gluposti oni ne znaju gdje su suplji a kamo li sta drugvo su vam dva sektasa koji po nalogu djavola i po svaku cijenu moraju da pobiju Sveto Pismo i Hriscanstvo.Kazu njih dvojica da su Mitarstva kod Pravoslavaca i cistiliste kod katolika ista stvar,pa ovakvu glupost mogu da izvale samo njih dvojica i niko vise!Mitarstva postoje i obadvojica cete na njih doci nema te sile da vas spasi od toga!Gospod je namjerno ostavio Mitarstva da mu ovakvi ne prodju u Carstvo Nebesko vec da sami sebe sruse na njima svojim lazljivim jezikom i svojim grijesima.Gospod je rekao mozes da radis sta hoces ali neces dokle hoces tako da po vasem ponasanju i pisanju veoma cete se brzo naci na tim Mitarsvima pa tamo prosipajte vasu mudroliju da vidite kako cete proci.Pravoslavno ucenje o Mitarstvima je takvo da kada dusa dodje na pomenuto mjesto tu se odlucuje gdje dusa pripada Raju ili paklu.Na tom mjestu ces da vidis kao na ekranu citav svoj zivot tu ne moze nista da se sakrije ni ono sto samo ti znas i niko drugi.Katolicko ucenje je takvo da katolici smatraju da postoji cistiliste u koje odlaze gresne duse i tu borave sve dok se ne ociste od grijeha pa onda tek mogu da idu u Raj.Katolicko ucenje je pogresno nema druge prilike ni cistilista jer se sve zavrsava na Mitarstvima!Nemaju nikakvo opravdanje niti drugu priliku jer ce im Gospod reci imali ste Sveto Pismo niste ga prihvatili,imali ste moje Svetitelje ni njih niste prihvatili vec ste im se ismijavali dok su vas upozoravali i tako idite od mene licemeri i svi vi koji cinite i tvorite laz jer je otac vas car lazi djavo.Vi ne mozete da shvatite sta je pakao pa zato se i ponasate tako kako se ponasate,bolje da te muce 1000 godina na zemlji nego 1 minut u paklu gdje je skrgut zuba i gdje dusa ne umire!