Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Isus u molitvi kaže,ako je moguće da ga mimoiđe krst a ljudi mud anas daju hvalospev! kakav paradoks!cjelonoćno klanjanje Križu
Bog nam preko Biblije nam jasno i glasno govori:
Ne pravi sebi lika ni obličja bilo čega što je gore na Nebu , ili dolje na zemlji, ili u vodama pod zemljom. Ne klanjaj im se niti im služi. Jer Ja, Jehova, Bog tvoj, Bog sam Ijubomoran. Kažnjavam grijehe otaca ,onih koji me mrze, na djeci do trećeg i četvrtog koljena, a iskazujem milosrđe tisućama koji Me ljube i vrše Moje zapovijedi.
jao si ga onome koji navodi ljude na idolopoklonstvo
adrijane,kada se kaže neprijatelji krsta Hristova onda ako nemaš pomoć Duha svetoga otići ćeš opet u klasično idolstvo nekom parčetu drveta. kada Isus kaže da nosimo svoj krst onda na što on misli? na krst od drveta,kakog je on morao poneti,ali što je on nosio u svom stradanju,misliš krst koji je bio potežak ka golgoti da je bio smisao stradanja ili smrt na tom krstu,šibanje,izrugivanje itd? pa naravno da je stradanje na krstu bio njegov originalni krst a tako i naš treba biti nošen kroz stradanje,ruganje,da smo neki fanatici,sektaši itd! to je nositi svoj krst a ne kao jedna bludnica poznata pevaljka polugola koja okači ovolikarni krst i peva o,isuse moj itd...!!! ako to misliš da je pavle mislio,da sam ja neprijatelj tog parčeta drveta na kurvinim prsima o,moj adrijane koliko ti fali onda svetlo Duha da išta shvartiš ovde!!32. Христос цар Израиљев нека сиђе сад с крста да видимо, па ћемо му веровати. И они што беху с Њим разапети ругаху Му се.(Марко 15)
18. Јер многи ходе, за које вам много пута говорих, а сад и плачући говорим, непријатељи крста Христовог;
19. Којима је свршетак погибао, којима је Бог трбух, и слава у сраму њиховом, који земаљски мисле. (Филибљанима 3)
Много смета и само помињање Крста? Сигуран сам. Јер дух антихриста не може поднети када неко помиње Крст (Искупљење). Зато и видимо које то заједнице (или појединци) падају под саблазан Крста. Неки се труде да докажу да крста није ни било, већ да је неки стуб у питању, неки говоре да Исус није ни разапет, већ Јуда, неки говоре да је Крст идолопоклонство...
Јер оно што беше справа за мучење и убијање, поста Олтар Божији који се посвети Крвљу Исусовом. Олтар где Господ принесе Жртву за Искупљење, тако и Искупљење везујемо за Крст.
20. И кроза Њ да примири све са собом, умиривши крвљу крста Његова, кроза Њ све, било на земљи или на небу. (Колошанима 1)
17. Јер Христос не посла мене да крстим, него да проповедам јеванђеље, не премудрим речима, да не изгуби силу крст Христов.
18. Јер је реч крстова лудост онима који гину; а нама је који се спасавамо сила Божија.
19. Јер је писано: Погубићу премудрост премудрих, и разум разумних одбацићу. (1.Коринћанима 1)
14. А ја Боже сачувај да се чим другим хвалим осми крстом Господа нашег Исуса Христа, ког ради разапе се мени свет, и ја свету. (Галатима 6)
Због мене се разапе на Крст, због мене страда на Крсту и претвори га у Олтар Бога Живога. Никог не кривим: ни Јевреје, ни Римљане, већ кривим своје слабости и грехе своје, јер због њих Господ страда на Крсту.
mislim da si ovde malo promašio.konkretno se spoznaje u navddenomd a je to nošenje krsta. a da li će neko biti rugan zbog subote ili ne znam čega najpre to je zbog Hrista dragi moj i to je stradanje ili nošenje krsta.@mrsavkić i ostali
danas je križ Kristov svetkovanje subote , onako kako Bog zapovijeda
a ruganja, ismijavanje i druga stradanja su usput, nebitna toliko