Ooo, pa ja se osećam počašćen ako sam sa svojom bezumnosti znak katastrofe i to pogotovo tebi.
Abortus je nasilan prekid trudnoće i zakonski je sasvim legalan. (moralno upitno ili ne, a verski osuđivano - sasvim druga priča)
Čedomorstvo je krivično delo i zakonski je kažnjivo. Verski je sigurno zabranjeno. To su "kruške i jabuke", dva sasvim različita pojma, čak i ja, tvoj bezumni znak katastrofe razlikujem embrijum od novorodženčeta. Čedo ili novorodženče ja sasvim sigurno živo biće ali i embrijum a kada to u stvari počinje život, da li odmah po obavljenom seksualnom činu muškarca i žene ili u nekom kasnijem (i kojem) stadijumu spajanja muških i ženskih polnih ćelija oko toga se svi spore i svađaju. Čak i ja, ovako po tebi bezuman, kada bih i mogao, nebih vama katastrofilima zabranio silovanje Biblije i Svetog pisma, ako zbog ničeg drugog, a ono jer me barem uvek iznova sa nekom svojom gluposti iznenadite.
Ljudi! Kad bezumnici počnu razlikovati embrijum u majčinoj utrobi i novorođeno čedo - to vam je siguran znak katastrofe jer mršavkić nikada ne greši, bez obzira što nije bezgrešno začet, koji je najpre bio pola spermatozoid a pola žensko jajašce, pa onda embrijum, pa čedo, dete, itd., ili je možda sve to preskočio i od početka bio mršavkić kao jedini pravi poznavatelj "ispravnog" Biblijskog nauka, pa će takav još i da postane svetac kad katastrofira sopstvenom najavom.