Milanski edikt

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
danas je križ Kristov svetkovanje subote

Moram podrzati Spedy u ovo slucaju, jer kada se uskoro bude uvelo obavezno praznovanje Nedelje od strane Rimokatolicke crkve u savezu sa Ekumenizmom i svetovnim vlastima, tada ce verni koji drze zapovesti biti zakonski gonjeni, jer ce u to vreme sudovi Bozji u vidu prirodnih katastrofa potresati zemlju na svim krajevima sveta, i tada ce oni koji ne prihvate ovu ljudsku zapovest biti optuzeni da oni donose gnev Bozji na zemlju svojom neposlusnoscu, jer ce Nedelja upravo biti uspostavljena da bi se umirio Bozji gnev i njegovi sudovi.
Tada ce postovanje Subote postati krst Hristov koji ce verni morati nositi.

Ipak, Bog nece moci da gleda stradanje svog naroda, i u jeku najveceg progonstva, prestace vreme milosti, i Hristos ce doci po drugi put na spasenje onih koji ga cekaju.

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
prije nego istekne vrijeme milost za sve ljude na zemlji,
Evanđelje mora stiči do svakog čovjeka, plemena i puka
mi kršćani nečemo biti u mogučnosti izvršiti ovu zadaću
zato če Bog učiniti čudo da nam pomogne

upravo pronalazak Božjeg Zavjetnog kovčega gdje su između ostalog zapisane i Božje Zapovijedi na kamenim pločama
je čudo koje nam pomaže da svi ljudi na planeti zemlji čuju i vide za Božji Zakon i riječ Evanđelja
jer če pronalazak Božjeg Kovčega biti najjača vijet svih medija od kako postoje
i tada probudit če se mnogi na preobračenje

crkva Kristova če u to vrijeme imati snagu kao i u vrijeme Krista i Apostola
jer če Duh Božji - Sila Božja u potpunosti sići na sve prave kršćane

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
Moram podrzati Spedy u ovo slucaju, jer kada se uskoro bude uvelo obavezno praznovanje Nedelje od strane Rimokatolicke crkve u savezu sa Ekumenizmom i svetovnim vlastima, tada ce verni koji drze zapovesti biti zakonski gonjeni, jer ce u to vreme sudovi Bozji u vidu prirodnih katastrofa potresati zemlju na svim krajevima sveta, i tada ce oni koji ne prihvate ovu ljudsku zapovest biti optuzeni da oni donose gnev Bozji na zemlju svojom neposlusnoscu, jer ce Nedelja upravo biti uspostavljena da bi se umirio Bozji gnev i njegovi sudovi.
Tada ce postovanje Subote postati krst Hristov koji ce verni morati nositi.

Ipak, Bog nece moci da gleda stradanje svog naroda, i u jeku najveceg progonstva, prestace vreme milosti, i Hristos ce doci po drugi put na spasenje onih koji ga cekaju.
spedy je pomenuo da će u poslednje vreme velikih nevolja sila svetog Duha sići. ona je već tu jer je sišla na pedesetnici. a subota nikad neće biti zabranjena u ekumeni svetsakoj rkvi. svetski savez rkvi sad jasno ukazuje šta je zabranjeno unutar. samo jedno,krštenje u ime Isusa.ništa više neće biti problem. i indijanski vrači imaju svoje ljude unutar i to nije problem,i oni se mole u dan mira za svetski mirbez problema.

Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
..."na istoku stare priče,
na zapadu ništa novo,
na zapadu ništa novo ..."

(ili tako nekako - Riblj čorba)

Moram vam reći da ste mi vi " dežurni katastrofičari" i tumači Svetog pisma koji ga tumače poput svakog sudije koji tumači zakon kako mu dođe, - mnogo falili.
Evo mene opet da vam "pijem krv na slamku" (u prenesenom značenju - naravno) i drž`te gaće sada opet, jer još sam živ ...

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
mrsavkiću
ekumena u prvo redu mrzi slobodu savjesti
u drugom redu subotu

sila Duha Svetoga če u posljednjem vremenu biti neusporedivo jača nego što je bila na pedesetnici
zašto
iz jednog jednostavnog razloga jer je sotona skupio veču jaču lukavštinu da vara i zavodi
da bi ga kršćani pobijedili potrebna im je Božja mudrost i snaga koju če primiti Duhom Svetim

Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
Ti Sidi neuporedivo bolje poznaješ sotonu i njegova dela, nego bilokoga drugoga a pogotovo Boga.

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
mrsavkiću
ekumena u prvo redu mrzi slobodu savjesti
u drugom redu subotu

sila Duha Svetoga če u posljednjem vremenu biti neusporedivo jača nego što je bila na pedesetnici
zašto
iz jednog jednostavnog razloga jer je sotona skupio veču jaču lukavštinu da vara i zavodi
da bi ga kršćani pobijedili potrebna im je Božja mudrost i snaga koju če primiti Duhom Svetim
taman/ ponovo oće ta zatamni forum svojim "mudrostima,takoda nije preporučljivo govoriti stvari koje nisu potvrđene!

koliko ja znam unuitar su predstavnici onih koji drže adventizam i nemaju nikakih porimedbi oko držanja suvote. ostali top zovu brasća koja su malo zastranila,ali braća. i to nije mera da ne budu skupa unutar. takos e izveštava oko "sitnih" nesuglasica iz ekumene.ali jedna stvar od prvog dana nije mogla unutar i jasno je stavljeno u obrazloženju do daljnjeg da svaki jedan koji je kršten u ime Isusa mora ako oće biti unutar deo tog društvba na krštenje u trojstvo! upravo kako je i prorokovano,IMENA MOGA RADI!

Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
Mršavkiću.
Kad spomenuh "dežurne katastrofičare" i svojevoljne tumače Svetog pisma, nisam ni mislio da se ti posebno nećeš osetiti prozvanim,ali timoram priznati da si čak i mene iznenadio svojom minjevitom reakciom. Za mene si ti od sada " munjeni, pardon, munjeviti, reakcionarno-svojevoljni tumačitelj biblije i Svetog pisma".

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
..."na istoku stare priče,
na zapadu ništa novo,
na zapadu ništa novo ..."

Moram vam reći da ste mi vi " dežurni katastrofičari" i tumači Svetog pisma koji ga tumače poput svakog sudije koji tumači zakon kako mu dođe, - mnogo falili.
Evo mene opet da vam "pijem krv na slamku" (u prenesenom značenju - naravno) i drž`te gaće sada opet, jer još sam živ ...

Bog s tobom, Tamane! :dtyste: Radujemo se što si opet s nama. Tvoj vedar duh je nedostajao ovom forumu.
Da, mi po starom...
Ipak, moram ti reći da si propustio jedan smak svijeta. Trebao je već biti, po proročanstvu našeg adventističkog "proroka", ali, eto, nije...čekali smo na tebe, a možda je dragi Bog s nečim bio jako okupiran.
Ne znamo pravi razlog, ali to i nije važno, sad čekamo drugi datum, jer "proroci" su aktivna čeljad i imaju mnoga nadahnuća.

Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
Oće to, oće to. Čak će i "ovi", "dežurni katastrofičari" ili "katastrofili" (kako ih ja volim nazivati) jednoga dana da umru. Meni su oni uvek iznova smešni jer neprestano kucaju na đavolja vrata a preneraženo se iznenade kada im ih, jednom, sam nečastivi, uistinu i otvori.
Evo od mene (da ih počastim za svoj povratak ovde) i jedna nova poslovica od mene: "Katastrofili umiru sami!"

Natrag