Ono čime sam sada preokupirana, jeste pre svega dobar Web sajt, kao polaz u markentiškom prezentovanju preduzeća...Mislim da u današnje vreme, preduzeće koje nema svoj Web sajt, automatski gubi sliku o sebi kao modernom preduzeću...Sam Web sajt koji prezentuje neko preduzeće (polazimo od pretpotavke da se radi o proizvodno-usližnom preduzeću), mora da adekvatno predstavi svoj proizvodni i uslužni program, koji će nedvosmisleno otkriti delatnost preduzeća...Ukoliko preduzeće posluje od ranije, potrebno je sažeto opisati ''istorijat'' preduzeća....Ova vrsta sajta ne treba da ima interaktvni karakter, već karakter ''upoznavanja''sa proizvodnim programom preduzeća...Sajt mora biti pokretljiv, odnosno pružati mogućnost korisniku da se brzo kreće kroz njega, jer se polazi od pretpostavke, da potencijalni kupac nema vremena mnogo da se zadržava na sajtu, zato treba navesti potencijalnog kupca na brz kontakt...Naravno, kontakti moraju biti ispisani na posebnoj strani uz navod lica koji će biti glavni koordinator između potencijalnih kupaca i prodavaca...Sajt mora izgledati uredno, u boji koja na neki način odslikava proizvodni program i logotipom koji je zaštitini znak preduzeća... Domen je jako bitan, da bi smo prilikom pretrage, došli do željenog rezultata iz ''prve ruke''...
Web sajt proizvodnog preduzeća pre svega služi da okolina zna za to preduzeće, i da će mu sajt pomoći da stupi u kontakt sa preduzećem na najbrži mogući način...A uz to već ima predstavu, kakvom se proizvodnjom preduzeće bavi...
Ovde se pre svega radi o preduzećima čiji se proizvodi ne mogu naručivati putem sajta, zbog speifične proizvodnje i transporta, ali sajt igra veliku ulogu za upoznavanje tržišta sa istim...Naravno, sajt mora biti prezentovan na više jezika (obično engleski i nemački)...
Ovo bi bio neki ''siže''...