Izvinjavam se,mozda je malo van rasprave,ali me interesuje da li neko moze da mi pomogne ili da me uputi na pravo mesto.U okviru ispita Ponasanje potrosaca moramo da uradimo anketu na uzorku od oko 100 ljudi i ispitamo njihovo misljenje o odedjenom proizvodu ili usluzi.Ja sam se odlucio,recimo,za cokoladu,odnosno Milka proizvode.Interesuje me da li mozete da mi ukazete na neka osnovna pitanja ili smernice vezane za kvalitet,izbor ili ukuse Milka proizvoda?Inace,Ponasanje potrosaca je sastavni deo marketinga!Unapred hvala.
malo kasnim sa odgovorom, ali zar ne bi trebalo da imas neku struktuiranu anketu, a ne da nas pitas okvirno sta mislimo o ovome ili onome?
Sto se mene tice, mislim da je najbrze da uzmes neki besplatni domen (*.co.cc), imas mnogo gotovih a besplatnih resenja za ankete/kvizove, da postavis na net i da iscimas ljude preko fb-a, dok ne skupis 100 koliko ti treba
Druga varijanta je da napravis u wordu doc sa pitanjima, ostavis mesta za odgovore, ili das ponudjene odgovore, i posaljes ljudima koje znas, i zamolis ih da oni posalju onima koje znaju... da popune i vrate ti... ako je to par minuta posla, cenim da nece biti problem da skupis trazenu cifru...