Manchester City FC. ~ Gradjani

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Da...stvarno su juce bedno igrali...a Ilario nema pojma.
 
Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Mislim da Arsenal neće uzeti tituli, krenuće oni da se sapliću i o Everton, Vilu i slične ekipe videćete ;) A između Čelzija i Mančestera mislim da je bliži Čelzi,....Mada tu su na 3 boda svi sve je moguće :)

Arsenal ima laksi raspored,nema vise derbija velike cetvorke za njega,dok tek treba da igraju Manchester-Chelsea,pa i jedni i drugi sa Liverpulom,United gostuje City-ju,dok ce Arsenal igrati kod kuce sa njima...
 
Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Tu si u pravu.
Ali primecujem da Celsi lako dobija derbije.
 
Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Bilo je do sad tako,pa i ovo juce spada u derbi,daj boze da se varam,ali mislim da polako pocinje kriza rezultata Chelsea-ja,prvo Inter,pa City,to su vec 2 poraza.
 
Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
PL: Tevez srušio šampiona



Fudbaleri Mančester sitija pobedili su londonski Čelsi 1:0 (0:0) u šestom kolu i tako naneli šampionu prvi poraz u novoj sezoni Premijer lige.

Stotine miliona evra koje su šeici iz Emirata uložili u tim iz Mančestera konačno su počeli da se isplaćuju. Ovo prvi meč u sezoni na kojem Čelsi nije uspeo da postigne gol.

Tek drugi pogodak u šampionatu primio je Peter Čeh, a savladao ga je Karlos Tevez u 59. minutu. Bane Ivanović odlično je odigrao ceo meč, a u 30. minutu pogodio je prečku, što je bila najbolja prilika za Čelsi.

Domaći tim bio je znatno konkretniji u prvom poluvremenu. Bez Franka Lamparda vezni red Čelsija nije uspevao da kontroliše loptu, „građani“ su imali blagu inicijativu, ali je većina napada išla preko leve strane gde je Bane Ivanović odlično čuvao Džejmsa Milnera.

Najistureniji napadač Sitija, Karlos Tevez suviše često se vraćao u sredinu po loptu pa nije ni mogao da ozbiljnije zapreti Čehu.

Zato i ne čudi što je Čelsi imao najbolji priliku u prvom delu, naravno posle prekida. Srpski reprezentativac Ivanović odlično je skočio posle centaršuta, sjajno šutirao glavom ali je pogodio samo prečku, da bi posle odbitka pokušao još jednom ali nedovoljno snažno pa je Džo Hart uspeo da uhvati loptu.

To je bila i jedina prava prilika oba tima u prvih 45 minuta.

I u drugom delu tempo je bio isti, ali je Siti konačno uspeo da pogodi i stigne do vođstva. Kapiten „građana“ Tevez dobio je loptu od Jaje Turea na sredini terena, pretrčao sve do kaznenog prostora gde je skrenuo o desnu stranu i iz trka loptu po zemlji poslao kroy noge Ešlija Kola, a pored nemoćog Čeha u dalji ugao.

Do kraja duela usledila je inicijativa gostiju, ali je odbrana Sitija sjajno igrala i zaustavila svaki pokušaj šampiona da izbegne prvi poraz u sezoni.

Čelsi će i psole ovoga kola ostati na čelu tabele sa 15 bodova, ali su Arsenal i Mančester junajted dobili priliku da smanje zaostatak na samo jedan bod. Sitij je osvojio 11
 
Član
Učlanjen(a)
02.10.2010
Poruka
5
gradjani su prvaci ove godine!jedini rival im je celzi,mada se nadam da ce vise da se orijentisu na LS ove godine
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Mančester Siti lako do osmine finala FA kupa

Fudbaleri Mančester Sitija plasirali su se u osminu finala engleskog FA kupa, pošto su u ponovljenom meču četvrtog kola na svom terenu ubedljivo savladali trećeligaša Nots kaunti sa 5:0.

siti.....jpg


Dvostruki strelac za domaćina bio je francuski veteran Patrik Vijera u 37. i 58. minutu.
Strelac trećeg pogotka bio je Karlos Teves u 84. minutu, pet minuta kasnije precizan je bio i Edin Džeko, a u poslednjim trenucima utakmice mrežu je zatresao i Mika Ričards.
Reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov odigrao je dobro celu utakmicu za Siti.
Mančester siti će u osmini finala nacionalnog kupa dočekati Aston Vilu.

(zurnal.rs)
 
Natrag
Top