Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
moze li mi ko reci do kad traje konkurs!!!!
Zamolio bih vas da logotipe saljete na email pomenut u prvom postu u formatu programa u kojem je radjeno. IMG, GIF i PNG primeri koje ovde postavite nece biti prihvaceni.
Da, otvorio sam PS i video da je su to delovi slike koja se radi. Nije problem u tom, nego u predavanju istih. Ja originalne radove imam u PSD, a sad ako im posaljem, ja saljem samo gotov rad (jer sve ovo nije radjeno u ps) i tako u krug. Ne znam da li ce mi to predstavljati problem...Layer u PS u je sloj, ako radis recimo pozadinu sa senkom to je jedan layer pa font na to, je drugi layer (mislim nemoras ti to tako) ali radi se u layerima da bi svaki deo bio lak za dalje prepravljanje, ako im das psd. sa jednim layerom to je kao da si im dao jpeg, moraju opet da ga rade ako hoce da ga prepravljaju. Nadam se da sam ti pomogao i da si skontao.
A sto se tice tvog logotipa mislim da je predetaljan i odradjen je od par jpeg-ova, pa ti se vidi preklapanje na ledjima i ta srca nisu bas u fazonu foruma. Kritika je iz najbolje namere, nema ljutnje, ako si to zacrtao nastavi.
Svidja mi se sto si uporan i pokusavas nesto u cemu nemas osnovu ali neodustajes.
Ne dirajte mi glavnu ulogu, ta polovina bi prodala pola Beograda da se stavlja na bilborde pored proizvodaGde će zenu izbacivati, ona je "glavna", dosta nam je i ova donja polovina! :lol:
Fatallity-Nisam mislio još boja, samo ista slika sa različitim bojama, čisto da ljudi odaberu koja im se najviše sviđa. Senka sam mislio ono-oko palme, čisto predlog. Nastavi samo!