Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Admine, da li si video moje radove na prethodnim stranama? Znaci da onaj sa srpskom palmom otpada?
http://serbianforum.org/konkursi-i-nagradne-akcije/103106-logo-konkurs-6.html
I da li kad zavrsimo radove, saljemo SAMO PSD sliku sa pratecim infoom o autoru ili ima jos nesto?
Radio sam u ACD SEE Pro 2, ako nije problem. Hvala unapred na odgovoru.
Po meni imamo malo vremena za ceo posao mozda bih i ja napravio nesto ali sam pocetnik pa radim vremenski duplo vise.
Hvala mnogo to je sve sto sam zeleo da znam. Jako si ljubazan i moram da ti se zahvalimNe, dovoljno je samo u kombinaciji crna zelena a ako nisi radio u PS-u onda neces ni imati lejere kao sto si rekao pa ih stoga nisi obavezan imati. Nigde ne pise da format mora biti u PSD, vec nekoliko puta sam rekao da procitate prvi post ponovo, sve je napisano.
Po meni imamo malo vremena za ceo posao mozda bih i ja napravio nesto ali sam pocetnik pa radim vremenski duplo vise.
logotip se ne radi sa senkom , lep pokusaj brljanja
ako ima ko kritiku neka napise!!
VELIKI pozdrav za promene , volim novitete to mi je i posao radim u cs4 i corel x5 vas logo je najmanji problem da se uradi u toj velicini i posalje ali nagrade su jako tanke jer sve to vec imam a eksponiranje ne zanima . Kada bi bilo nesto opipljivije NAGRADE bio bi zainteresovan . U svakom slucaju bicu tu sa strane i posmatrati .
ARTivix
Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
logotip se ne radi sa senkom , lep pokusaj brljanja