Lockerz - Bilo koji ''tehnicki'' uredjaj besplatno!

Član
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
214
Ja nisam ništa platio :)

AKo neko jeste neka se javi,voleo bih da znam...jer sada imam dovoljnobodova za PSP pa ako ga već usšem dobiti...da znam da nije neko platio poštarinu.Za majicu i usb nisam,ništa platio...

prijatelju ako je ovo istina može li taj laptop!

prijavi se na lockerz..skupljaj bodove i poruči šta ti volja u skladu sa bodovima :) nema ni tamo za džabe...ako ne skupiš bodove :)

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
01.12.2009
Poruka
323
Nije loše, hvala za pozivnicu.

Ako vas interesuje ovo, pošaljite mi vaš mejl na PP i dobićete Invite od mene ;)

Član
Učlanjen(a)
09.08.2009
Poruka
5
lockerz

Postarina je 20 pojena a mozes i bez toga naruciti osim sto ti placas postarinu kad ti dostave poklon ako je neko zainteresovan da postane clan moze da me kontaktira na PM posalje svoj mail na koji zeli pozivnicu i ja cu mu poslati pozivnicu ili da preko ovog sajta posalje pozinicu http://freelockerzinvitationss.webs.com/. Posto nemoze da se registuje samo preko sajta traba vam pozivnica

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
01.05.2009
Poruka
3
Ovako, ja sam postao z-list member i sad cekam da stigne ta majica, dok mi ona ne stigne necu da poverujem da stvarno salju stvari za dzabe. Ako nekom treba pozivnica neka mi posaljem pm. :)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
790
ovako, ja sam postao z-list member i sad cekam da stigne ta majica, dok mi ona ne stigne necu da poverujem da stvarno salju stvari za dzabe. Ako nekom treba pozivnica neka mi posaljem pm. :)

ја сам чуо да не деле више мајице...или тренутно..;)

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
7
cekajte ljudovi...jer se placa nesto ili sve za dz??? ako se ne placa nista onda je ovo strava :D :D :D

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
790
не плаћа се...ако се уопште добија нешто....:)

Član
Učlanjen(a)
01.05.2009
Poruka
3
Pa vidi ja poznajem neke ljude koji su dobili a i u ovoj temi je stavljena slika majice.
Trenutno ne salju majice a ni nagrade, ne znam zasto, pise coming soon.
Signurno ce da proradi a i da ne proradi ja sam potrosio samo malo vremena i nista vise. :)

Natrag