Lockerz - Bilo koji ''tehnicki'' uredjaj besplatno!

Član
Učlanjen(a)
04.12.2009
Poruka
183
Ako vas interesuje ovo, pošaljite mi vaš maill na PP i dobićete Invite od mene

Član
Učlanjen(a)
10.12.2009
Poruka
1
E ljudi može li i meni neko poslati taj Invite i kako to funkcionira možel ko objasniti, usput ja nisam Srbije već iz BiH(Sarajevo) pa imal to neke veze.Nešto slično sam ja isto pokušavao samo što sam trebao skupljati broj telefona, adresu od ljudih koje poznajem, čak su mi bili otvorili i žiro račun, da mi keš uplaćuju, al nakon dvije sedmice sam odustao:dntknw:Ovo mi izgleda mnogo lakše, pa da ponovo pokušam ha ya.

Član
Učlanjen(a)
04.12.2009
Poruka
183
E ljudi može li i meni neko poslati taj Invite i kako to funkcionira možel ko objasniti, usput ja nisam Srbije već iz BiH(Sarajevo) pa imal to neke veze.Nešto slično sam ja isto pokušavao samo što sam trebao skupljati broj telefona, adresu od ljudih koje poznajem, čak su mi bili otvorili i žiro račun, da mi keš uplaćuju, al nakon dvije sedmice sam odustao:dntknw:Ovo mi izgleda mnogo lakše, pa da ponovo pokušam ha ya.
posalji mi svoj mail na pp,dacu ti objasnjenje kako sta funkcionise...
Pazi,ni ovdje ne mozes brzo do nagrada,trebas skupljati poene svaki dan,tj.svaki dan posjecivati njihov sajt,i nakon izvjesnog vremena,kad skupis dovoljan broj,mozes nesto da narucis.

Natrag