Lockerz - Bilo koji ''tehnicki'' uredjaj besplatno!

Član
Učlanjen(a)
03.10.2009
Poruka
39
Klasicna piramidalna sema - sto vise ljudi ti pozoves, vise ces imati poena, a i onaj ko je tebe pozvao. I oni u vrhu piramide najbrze skupljaju poene (imaju najvise "potomaka", i direktnih a pogotovo posrednih - "druga, treca itd generacija"). Jedino onaj ko je blizu pokretaca cele stvari, tj onaj ko je u samom vrhu piramide moze da skupi dovoljno poena i samim tim da ocekuje da nesto dobije - ostali balave koliko su poena skupili (iako im treba jos 20 puta toliko) i na kraju izvise.

pogledati:
Piramida sreće - Wikipedija
Detalj: ovde je rec o marketingu, nema placanja, jer se cela stvar isplati onome ko je pokrenuo celu stvar kroz marketing, a ne kroz novac (koji se ovde, pretpostavljam, i ne trazi)

Član
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
3
Pa da probamo, iako mi je cudno....???
Ja bih samo jednu stvar-New iPod Touch 64GB

Član
Učlanjen(a)
04.05.2009
Poruka
382
fora je u tome da tozto zelite da "dobijete" na neki nacin zaradite tako sto zovete ljude na sajt,to nije puko poklanjanje svega ovoga...:acute:
i fora je u tome ko ce brze da zaradi vise bodova i dobije to sto hoce...

Član
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
47
Ljudi bez zebancije ovo je stvarno odlicno...ako ocete mozete da se javite i na ovaj MOJ mail... galinapi@nadlanu.com i mogu vas pozvati...meni za jedno mesec dana stize besplatna majca...od tog sajta..koju dobijate...kad postanete z-lister ili ti VIP...vise mozete procitati ovamo...
Kod:
http://gamemasterx10.blogspot.com/2009/10/ovaj-sajt-pruza-odlicnu-mogucnost-za.html

Član
Učlanjen(a)
25.06.2009
Poruka
2
zainteresovan

mozes li mi objasnit fazon .sta treba da radim da bi dobio PS3 odgovori mi na Baki@ecomax .rs

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
34
zamolio bih js 8 dobrovoljaca da mi posalju svoje E-MAILove za reg. da bih dobio PSP do nove godine,HVALA UNAPRED!

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Drugari,meni je danas stigao paket sa lockerz-a,na moje veliko iznenadjenje,nisam mogao da verujem...stigla mi je i majca,prijavio sam se za posao na njihovom sajtu i posao sam dobio jos u oktobru,novac mi uplacuju na racun. VEROVALI ILI NE NIJE PREVARA,PA SE JAVITE NA MAIL AKO BI DA SE REGISTRUJETE PREKO MENE,GARANTUJEM DA CE TE DA DOBIJETE ONO ZA STA STE SKUPILI POENE.

SALJITE MAIL NA PP ILI NA VLADALESKOVAC @ Y A H O O.COM

zaboravio sam da kazem da su paketi oslobodjeni carine i stizu postom,placa se samo postarina.
pozz
bez zezanja !? :???:
:rofl:

Natrag