Ljubav preko interneta

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ivanjuska,ne trudi se,samo se pravi da ne razume,zabusant :acute:

Kako sta mi je,Row?!Opet se pravis da ti nesto nije jasno?!To je ono sto si mi trazio da ti pozajmim pre koji dan whistle3

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ivanjuska,ne trudi se,samo se pravi da ne razume,zabusant :acute:

Kako sta mi je,Row?!Opet se pravis da ti nesto nije jasno?!To je ono sto si mi trazio da ti pozajmim pre koji dan whistle3

Stvarno mi nije jasno, ne znam sa kim si me pomašala... ali nema veze, dešava se, veliki je forum :)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
De,de,ne pokusavaj da me zbunis nego mi lepo vrati moje snalice :girl_mad:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ne znam šta se s tobom dešava... šnalice... mora da su ti zapale iza kauča, ne znam šta bi drugo moglo da bude :)

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
ma kakva net ljubav nema sanse ... nikad ne bi pristala na upoznavanje na slepo i te gluposti bar ja... ovde sam zbog zeza i ubijanja dosade ne moze to da mi se dogodi ali sto je normalno neke osobe su mi malo vise drage neke ne po pisanju postova moze se 70 % zakljuciti kakva je ko persona ... ali poznajem par osoba kojima se to desillo svaka im cast na hrabrosti ja se ne bih odlucila na takav korak ... al ga i ja naloopa sada ... mada sta se zna zivot je cudo ...

Član
Učlanjen(a)
20.12.2009
Poruka
7
Ja verujem u to. Čak šta više, to mi se dogodilo, iako sam bio najveći protivnik toga i totalni skeptik. To obično tako biva, zar ne :p? Na žalost, dosta je daleko, nije iz Srbije, ja kao i svaki prosečan student nisam imao para da odem do nje, a ona (mada, ipak mislim da su njeni bili u pitanju) je strahovala od dolaska u Srbiju. Na kraju ja sam otišao u vojsku a ona se zaljubila u nekog drugog :). I dalje smo u svakodnevnom kontaktu i posle više od 2 godine dopisivanja želi da mi pomogne da odem odavle i skrasim se kod nje, u njenoj zemlji, jer mi je draga država svojim komunističkim zakonima zabranila da radim u Srbiji u struci.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
29.05.2010
Poruka
466
Je li moguće zaljubiti se preko interneta???

U osobu koju nikada vidjeli niste,a kamoli proveli vrijeme sa njom.

Tako se moja prijateljica dop. na facebooku sa jednim momkom iz Srbije,i razmjenili su brojeve,baš su se lijepo dopisivali.

On je počeo da joj šalje poruke kako je voli i ne može bez nje,a kada mu je rekla da prestane sa tim ljubavnim izlivima jer se oni ni ne poznaju,on joj je poslao jedno 15-ak tužnih poruka.Kune joj se u sve da je voli.

Ja to ne kontam.... :dntknw:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Vec na jednoj temi napisah ali da "se ponovim"...
Ono sto mogu da kazem u svoje ime je to da (mislim) da ne bih mogla da se zaljubim u nekog preko neta...Moze da mi neko probudi radoznalost ali ne i da se zaljubim...
Nekada ne mozemo svakoga ni da skontamo,posebno one koje ne poznajemo samo bi bilo zanimljivo cuti kako pomenuti decko,ustvari,"definise" ljubav i sta to za njega znaci...

Natrag