Član
- Učlanjen(a)
- 02.08.2010
- Poruka
- 535
Erika7 bez uvrede, ali ako od muškarca očekuješ otvrenu knjigu iz koje samo izleđu slova bojim se da će te u životu čekati samo razočarenja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
2.Koliko god da su vam slatka dopisivanja s nepoznatim momkom koji vam je privukao pažnju, budite spremne i na razočaranje. Baš ta slatkorečivost i činjenica da je sve pod velom tajne, što dodatno uzbuđuje, doprinosi tome da idealizujete svog potencijalnog dečka. Vrlo je moguće da će se pred vama pojaviti osoba koja nije toliko šarmantna koliko ste zamišljali. Sposobnost da procenite neku ličnost preko interneta prilično je ograničena jer se mnogo toga nadograđuje fantazijom.
Erika7 bez uvrede, ali ako od muškarca očekuješ otvrenu knjigu iz koje samo izleđu slova bojim se da će te u životu čekati samo razočarenja.
Grešiš- to je bilo davno i nema veze sa drugim stvarima u mom životu.
Jednostavno mi se nije dopao-nije bio moj tip što bi se reklo.
Iako mnogo ljudi gleda fizički izgled (i ja među njima) mnogo je važnije ono unutra. Kako se slažete i razumete.
Ko zna kako bi se sve završilo da si mu dala samo malo vremena i prostora. Ima puno "zveri" (ružnih ljudi) koji imaju meku dušu i sa kojom bi verovatno imala sve ono što sa tvojim "tipom" možda nebi imala.
Ali ne osuđujem te jer bi i ja to verovatno nisto uradio.
Suština je da zbog takvih stvari u životu možemo da napravimo mnogo propusta svojom krivicom i svojom glupošću.