Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kako da u VirtualBoxu podesim da mi virtuelni drajv pravi na D particiji posto na njoj imam dosta slobodnog prostora, ovako mi uvek ide na C:\Documents and Settings\User
Da, treba ti za compiz
Stani bre. Pa Mint treba da dodje sa vlasnickim drajverima. Probaj da instaliras compiz pa ga pokreni. Trebalo bi da moze. Stani ponovo: pa Compiz bi trebao da bude instliran. Jel ga ima?
Jesi li siguran da ovo ima veze sa Linux-om, posto je ovo Linux tema?
jedini nrazlog je sto hocu da se upoznam sa Linux operativnim sistemom jer do sada nisam imao priliku da ga koristim osim Puppy live sa kojim sam par puta uspeo da spasim podatke sa windowsa ustvari da ih prebacim sa sistemske particije na neku drugu. Za sada bi samo hteo da se malo bolje upoznam sa Ubuntu pa zbog toga bi ga pokrenuo sa virtuelne masine a ne sa dual boot.U redu je to sto hoces da koristis Linux samo sto je tvoj problem vezan za Windows i program pod njim. Ako i uspes da napravis taj virtuelni drajv, postoji pitanje da li ce linux pod njim da radi kako treba. Jel ima neki poseban razlog sto hoces da koristis virtualni drajv a ne dual boot?