Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Radim sa par OS-a ali tebe cu nauciti dosta novih stvari o Linuxu ,SVAKA CAST MAJSTORE.....
Imas dovoljno RAM memorije tako da ti swap nije potreban. Dovoljno ti je 80GB za linux. A za Bokijevo uputstvo nemam pojma, ima ovde 16 stranica i mrzi me sad da trazim. Da si bar stavio direktni link a ovako ...
Instalacija nije teska, cak je po meni laksa nego kod Win-a. Mada ti taj disk ne moras da cekas da ti oni posalju. Skines sa njihovog sajta i probas. Ne naplacuje se nista tako da mozes i da prodajes komsijama. Ja sam moju kolekciju narucenih Ubuntu diskova podelio drugovima dok sam stikere koji su ranije dolazili uz diskove skoro dao jednom "drugu" sa FB-a. Odose 13 stikera.
Za one koji zele da probaju Linux na srpskom jeziku tu je cp6linux na cp6linux.org. Na bazi je Ubuntu-a ali je verzija malo starija 9.4 (mislim da je to ta) ali isto lepo radi. Nije potrebna instalacija vec moze i sa Live diska.