- Učlanjen(a)
- 08.04.2010
- Poruka
- 1.292
Ako ako rade na windowsu pravljene su za windowsja imam brdo 3d video igara (okoreli sam gamer)... i kako ja da znam koja od njih je pravljena za windows, ili su sve one pravljene za windows?
poZz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ako ako rade na windowsu pravljene su za windowsja imam brdo 3d video igara (okoreli sam gamer)... i kako ja da znam koja od njih je pravljena za windows, ili su sve one pravljene za windows?
poZz
Jesi probao da kucase pozdrav za sve imam instaliran ubuntu 10.10 ali iz njega ne mogu da napravim wi fi konekciju posto imam bezicni int.zona.kartica je air live 2000 pci turbo g pci adapter.ali jednostavno nemam prestave niti ideje kako i sta da uradim .pocetnik sam .ako ima neko neki savjet.pozz
/etc/init.d/networking start
/etc/init.d/networking start
Pozdrav svima,
tek sam video ovu temu na forumu a ozbiljno nameravam da predjem na Linux.
Pitao bih bokia: Da li je moguce iz ubuntua podici virtuelni drajv i na nega instalirati windows, hvala unapred
Jesi pokusao da ga botujes sa DVD-a (ne u virtualboxu).Poz svima.
Nov sam na forumu i ako moze mala pomoc.
Na lap topu imam instaliran XP i u njemu Orakle VM VirualBox.
Iz njega pokrecem Backtrack 4 R2.
Odradi sve i pokrene ga, ali mi ne vidi wi-fi karticu. Naravno, ukucamE sad, pokushavao sam u podeshavanjima VirtualBox-a da namestim sve kombinacije mreze, ali mi nije poshlo za rukom.Kod:/etc/init.d/networking start
Imal' leka za ovo?
U napred hvala na bilo kakvoj pomoci...
Jaao jao Boki ti si genije tebi treba zabraniti pojavljivanje na ovom forumu.Ćim nešto u tebe vidim novo i ja bih to ... Mada ja za tobom kaskam 100 svjetlosnih godina .Kako je moćan ovaj MAC Leopard,gdje si ovo iskopao?