Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Boki, jos nesto
kad ubacim instalacioni disk linux ubuntu 10.10, jel imam opciju da prethodno formatiram kompjuter? izvini ako postavljam glupa pitanja, ali sam dugo radio na windows-u, nikad nisam imao dodir sa linux-om (pa sad sve mislim da je to nesto mnogo drugacije)... resio sam da probam sa linux-om i sad prikupljam sve potrebne informacije pre nego sto krenem u rad
hvala poZz
Procitao sam na jednom linux forumu da nema potrebe za instalacijom drajvera ukoliko sve dobro radi ,jedino mozda vlasnick drajveri za ATI i Nvidiu.Boki, zanima me jos mogucnost instaliranja video igara... Da li postoje neka ogranicenja, da li mogu da instaliram bilo koju igricu i da je nesmetano igram? Zatim, drajvere za stampac koje imam na disku - da li mogu njih da instaliram ili moram da trazim posebne linux drajvere za moj model stampaca i skenera?
hvala...
poZz
Da ,meni radi bez instalacije ,bar kod meneZnaci, instaliras disk za stampac i to je to...? Ili radi i bez instalacije diska? A igrice?
poZz
Da, igrice za windows i programe za njega.to sa wine-om mi je jasno... jel to znaci da sve igrice pokrecem preko njega?
poZz