Lekarska sujeta

Učlanjen(a)
16.12.2009
Poruka
879
Učlanjen(a)
16.12.2009
Poruka
879
Да схвате како се тешко зарађује новац

Да лекари схвате како се тешко зарађује новац, никада нису задовољни, а убијају пацијенте незнањем. Приватизовати здравство, па ко зна нека заради, а ко незна на њиву.
Укинути доприносе за здравство, па да штедиимо новац, помогнемо привреди и пољопривреди и направимо другачију Србију.
DR KACAROV: PRIVATIZOVATI SVE ZDRAVSTVENE USTANOVE! - energyobserver.com
Onlinekurs
LDP | Deregulacija i privatizacija
Омогућавају Google документи
B92 - Biz - Vesti - Zdravstvo najkorumpiranije u Srbiji

Učlanjen(a)
16.12.2009
Poruka
879
Наказе се не предају

Када ти не могу ништа по "закону" који су сами смислили за "демократске" потребе, тада измишљају и силовање, перверзије и свакојаке небулозе.
Тако и Српски лекари, убијају и нису грешни, греше болесници што умиру, од њиховог "превеликог" знања, културе и искуства
RussiaToday's Channel - YouTube
Julian Assange 'considering next step' after extraditon ruling - YouTube
UK court orders extradition of Assange to Sweden - YouTube

Učlanjen(a)
16.12.2009
Poruka
879
Србија земља лажи и незналица

Србија земља лажи и незналица
Лаж – Википедија
Господа из лекарске коморе причају о некаквим протоколима и другим глупостима. Највећи проблем у Српском здравству је прокоцкано поверење. Улагали смо у медицинске центре читав радни век, помагали свим могућим средствима, а они данас све своде на законске процедуре. Да похапсимо лекаре??? Нису они криви, нису имали од кога да науче. У медицини су на Челу незналице, које се фолирају да знају, а људи и деца плаћају главом. После тврде да нису криви, криве вољеног Господа и стицај околности. СРАМНО. Да су морални стручњаци радили би на себи и својем интелекту, а не лагали и убијали незнањем.

Učlanjen(a)
16.12.2009
Poruka
879
Ја обожавам нашу драгу децу

Ја обожавам нашу драгу децу она су прави људи!!!

Моји драги пријатељи Руси су морални људи и ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ, победићемо заједно ову невероватну глупост у Србији.

Како наћи смисао у бесмислу???
Какве има везе Право са струком???
Потребно је знање, а не закони, закони су за кривицу, а за грешке настале незнањем одговорна је стручна институција, а то је за лекаре Лекарска комора???
Нека докажу стручњаци да људи не умирз њиховом грешком, а не да нас шаљу на судове, да се развлачимо са судовима и глупим експертизама вештака. Узрока смрти може бити много, али је у томе и изазов. То је НАУКА, а не правна регулатива.

Терају ме да не верујем деци коју смо моја покојна Гога и ја одгајили са пуно љубави, а сада живе у Москви. Да не наводим имена, нашау унучица обожава да се игра са деком.

Natrag