Lekarska sujeta

Učlanjen(a)
16.12.2009
Poruka
879
За "господу" докторе, професоре, доценте итд..

Баве се људским животима, а немају појма ниочему. Људски организам и организми других бића, од вируса па до човека су савршени информациони системи који живе, комуницирају, ратују. Чак су и сви људи међусобно различити. Не постоји идентични геном осим код клонова, а клон је 100% копија самог бића. Зато научите нешто, да не убијате глупошћу наше анђеле.
Информатика и имуни систем, постоје и математички алгоритми за онога ко је стручњак.
Bio-2--Careers in Biotechnology
Human immune system. Introduction.
Infectious Disease Informatics - Vitali Sintchenko - Google Књиге
Quantum bio-informatics: from ... - L. Accardi, W. Freudenberg, Masanori Ohya - Google Књиге
ImmunoGrid - the virtual human im... [Stud Health Technol Inform. 2007] - PubMed - NCBI
Brain Informatics: International ... - Ning Zhong, Kuncheng Li, Shengfu Lu - Google Књиге
Advance health informatics - Engineering Challenges
Sci:HIV stays one step ahead of immune system
Омогућавају Google документи

Učlanjen(a)
16.12.2009
Poruka
879
Нема нам спаса. Све сам покушао, добрим. Нудио сам боље бесплатне системе 100 пута боље него виндовси, али сада сам 100% убеђен да пропадамо. Преостаје само ЗЛО. Али то није мој стил. Наказе ће заувек остати оно што јесу!!!
DEVEDESETE LYRICS - DJORDJE BALASEVIC

Učlanjen(a)
16.12.2009
Poruka
879
Жао ми је незналице

Жао ми је :???::???::???::???::???::???::???::???:незналице
Ја волим људе, децу, природу, музику, науку, истину, традицију, љубав, знање....
У мојој јадној, дивној мајци Србији, више није лепо, као некада.

di_1.flv - YouTube
S vremena na vreme - Moj svet - YouTube

Natrag