Član
- Učlanjen(a)
- 03.01.2011
- Poruka
- 1.573
Ne razumem razlog zbog kojeg omalovažavaš i obezvređuješ sve šta piše u bibliji, dok istovremeno preterano uzdižeš sve šta piše u kuranu.
Ne razumem zašto ne možeš ovde da obuzdaš te tvoje primitivne porive iz dubine tvoje mračne duše, kojima neprestano omalovažavaš i obezvređuješ verovanja drugih da bi sam sebi potvrdio ispravnost vlastitog verovanja kao samozvanog socijalističkog islamiste, iz čega proizlazi da ni sam ne veruješ kuranu ali to tebi nije važno toliko koliko ti je važno da obezvređuješ bibliju.
Ne razumem ništa u vezi tebe i ne trudi se da mi razjasniš. Nećeš uspeti jer moj mentalni sklop sasvim drugačije funcioniše.
Lepo bi bilo kad bi hvalio svoje a poštovao tuđe, ali ti si za to nesposoban.
Ne mozes razumjeti jer nisi sposoban. Ti ne slijedis svoj razum nego od nekih naucene iluzije. Da slijedis svoj razum vidio bi da ne obezvrijedjuejm nicije vjerovanje niti me icije vjerovanje uopste zanima.
Mene zanimaju knjige i ono sto u njima pise.
Ukoliko se neko nadje uvrijedjen zbog toga sto nesto pise u nekoj knjizi koju ja nisam pisao, koju ni on nije pisao, ja se s pravom pitam o kakvoj se vrsti bolesne osobe radi.
Tim bolesnijoj sto pokusava da prijateljski razgovor o sadrzaju knjige pokusa predstaviti kao uvredu sebe ili svoje vjere.
Rekao samda vise (ispravnije) vjerujem u Bibliju nego svi krscani zajedno. To mozes vidjetui ako pazljivo citas ono sto pisem.
Ali ti se osjecas zbog toga sto ne mozes da nadjes slabu tacku u Istini sasvim inferiorno.
Pri tome ne shvacas da nisam ja Istina! Sa mnom bi vrlo lako izisao na kraj, ali sa sobom ne mozes.
Gledaj: "Kad je Visnji bastinu dijelio narodima
kad je razmjestao sinove covjecje
odredi im medje po broju Bozjih sinova:
tad Jahvu (Jehova) njegov narod zapade,
jakov bi njegova bastina" Ponovljeni zakon 32:8,9
Logicno, onome ko traga za istinom, postavljaju se pitanja:
Ko je Visnji?
Koliko je Bozjih sinova osim Jahve (Jehove)?
Koji su to Bozji sinovi?
Da li se cijela Biblija odnosi na Bozjeg sina, Jahvu (Jehovu) kao da je Bog?
Eto pitanja na osnovi jednog stiha iz Biblije, i posto na ovom forumu nastupaju vladike, biskupi i svecenici (ja naravno ne znam koji su!) ocekujem logicne odgovore od njih.
Do sada nisu odgovorili logicno ni na jedno temeljno pitanje.
Zar to nije strasno, kada "sveci" ne znaju o onome o cemu na sva usta pricaju?
Ne zaboravim, Isus je rekao: samo je Bog Svet!
I neka "sveci" objasne kako tio lsijede Isusa kada sebe nazuivaju tako ili dopustaju da ih stado tako naziva?